ζώδια προβλέψεις
Φωτογραφία: Pixabay
17|09|2022 12:58
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο εγωιστικά ζώδια -Το ένα δεν το περιμένεις με τίποτα


Όλα τα ζώδια έχουν αρετές, έχουν όμως και αρνητικά χαρακτηριστικά. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν και εκείνα που με τον τρόπο τους φανερώνουν πόσο εγωιστές είναι.

Τι κι αν έχουν χίλια καλά, ο εγωισμός και η αλαζονεία που τους διακατέχει επισκιάζουν την γενναιοδωρία και την καλοσύνη τους, αφήνοντας στους ολόγυρά τους μόνο αρνητικά συναισθήματα.

Μέσα στην τριάδα του ζωδιακού κύκλου που ο εγωισμός τους είναι ψηλότερος από... το μπόι τους βρίσκεται και ένα ζώδιο που δεν το περιμένεις με τίποτα.

Όπως αναφέρεται και στο astrotalk.com μέσα σε αυτά βρίσκονται ο Κριός, ο Λέων αλλά και ο Ιχθύς

Κριός

Ο Κριός κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη. Σαν άνθρωποι είναι αρκετά εργατικοί και έχουν ηγετικές ικανότητες, έτσι, έχουν την τάση να βάζουν ψηλά τον αμανέ και ο εγωισμός τους ξεπερνά πολλές φορές κάθε όριο.

Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του Κριού αισθάνονται πάντα ότι είναι οι καλύτεροι ενώ επίσης δεν είναι σπάνιο να θεωρούν τους εαυτούς τους πιο έξυπνους και ισχυρούς από όλους. Η αλαζονική συμπεριφορά τους μπορεί επίσης να τους απομονώσει σε κοινωνικό επίπεδο.

Λέων

Οι Λέοντες φημίζονται για την αλαζονεία και την υπερηφάνεια τους ωστόσο κρύβονται καλά και ελέγχουν αυτά τα συναισθήματα.

Μπορεί να φαίνονται cool, πίσω από το ήρεμο πρόσωπό τους όμως υπάρχει μια φωνή που τους υπενθυμίζει πόσο χαρισματικοί και έξυπνοι είναι. Μόλις ο Λέων καταφέρει οποιοδήποτε επίτευγμα στη ζωή, αλλάζει αμέσως πρόσωπο κάτι που τον καθιστά ένα από τα πιο Εγωιστικά Ζώδια.

Ιχθύες

Ένας Ιχθύς αν και φαίνεται η ψυχή της παρέας, συνετός και ήρεμος είναι εκείνοι που συμπεριφέρονται σαν να είναι οι βασιλιάδες του κόσμου ακόμη και χωρίς χρήματα και εξουσία. Όπως και οι Κριοί, αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν επίσης πως είναι καλύτεροι από όλους. Για να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι, μερικές φορές, ξεπερνούν όλα τα όρια της αξιοπρέπειας. Μπορεί να έχουν κάθε εφόδιο και κάθε γνώση, αλλά η αλαζονική τους φύση, τους κρατά πίσω.

SHARE