Ζώδια και φλερτ
Ζώδια και φλερτ/Φωτογραφία: Φωτογραφία cottonbro/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 3 άνδρες του ζωδιακού που φλερτάρουν ακόμα κι αν είναι σε σχέση


Αφού μάθαμε ποια ζώδια δεν το έχουν καθόλου με το φλερτ, ήρθε η στιγμή να μάθουμε ποια ζώδια τους αρέσει τόσο πολύ το φλερτ που συνεχίζουν ακόμα κι όταν είναι σε σχέση.

Συγκεκριμένα υπάρχουν τρία ζώδια που το φλερτ κατέχει σημαντικό μέρος της ζωής τους. Το φλερτ είναι μέρος της προσωπικότητάς τους και αυτό φυσικά δεν εξαφανίζεται όταν βρίσκονται σε σχέση.

Το μάτι τους δεν σταματάει να «παίζει», τους αρέσει να διασκεδάζουν, να μιλούν με κόσμο και να φλερτάρουν, άλλοτε με τακτ και άλλοτε με πιο χύμα τρόπο. Πάντως, δεν είναι απαραίτητο ότι θα απιστήσουν. Απλά αυτά τα τρία ζώδια λατρεύουν το επικοινωνιακό παιχνίδι και το φλερτ με τους άλλους. Είναι κάτι που τους ανεβάζει τη διάθεση, την αυτοπεποίθηση και τους ανανεώνει.

Οι 3 άνδρες του ζωδιακού που φλερτάρουν ακόμα κι αν είναι σε σχέση

Δίδυμος

Είναι δυνατόν ο Δίδυμος που έχει ταλέντο στην επικοινωνία να μην είναι του οπαδός του φλερτ; Είναι ο άνθρωπος που θα μπει στον χώρο και θα μιλήσει σχεδόν με όλους. Φουλ κοινωνικός, του αρέσει το φλερτ και έχει την επικοινωνία στο τσεπάκι του. Είναι αυτός που θα λέει τις πιο τρελές ιστορίες που έχεις ακούσει ποτέ, έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και έχει πάντα κόσμο γύρω του. Δεν σταματά ποτέ το φλερτ, ακόμα κι αν είναι σε σχέση.  

Φωτογραφία από Katerina Holmes/Pexels

Τοξότης

Εχει χιούμορ, του αρέσει το φλερτ και αναζητεί νέες εμπειρίες. Η ζωή είναι ένα ταξίδι για τον Τοξότη δίχως εμπόδια. Είναι κοινωνικός, του αρέσει η περιπέτεια και το φλερτ είναι ένας τρόπος να ξεφεύγει από την ανία και την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ζυγός

Του αρέσει πολύ το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Εχει μια σπουδαία αίσθηση του χιούμορ που γοητεύει όλους. Διαθέτει το πιο όμορφο και ευχάριστο χαμόγελο και πάντα να περιμένεις ένα κομπλιμέντο από εκείνον. Όπως ο Δίδυμος, έτσι και ο Ζυγός είναι πνευματώδης και γοητευτικός, γι’ αυτό και ανήκει στα ζώδια που αγαπούν το φλερτ.

SHARE