Φωτογραφία: shutterstock
Φωτογραφία: shutterstock
09|09|2022 15:45
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να κάνουν σεξ με πρώην


Ποια είναι η πρώτη σας αντίδραση αν συναντήσετε έναν πρώην;

Μερικοί άνθρωποι τρέχουν μακριά, ενώ κάποιοι άλλοι μένουν για μια γρήγορη, αν όχι ελαφρώς αμήχανη, συνάντηση. Και υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που κοιτάζουν με νοσταλγία τον πρώην τους με το χαριτωμένο νέο του κούρεμα και σκέφτονται: Τι και αν; Για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι μια ακίνδυνη σκέψη που περνάει απ' το μυαλό. Αλλά υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι πιθανό να κάνουν κάτι γι' αυτό - όπως, για παράδειγμα, να τα ξαναφτιάξουν με τον πρώην τους.

Αναλόγως με το πώς τελείωσε η σχέση σας, το να ξαναδείτε έναν πρώην μπορεί να σας ξυπνήσει περίεργα, ανάμεικτα συναισθήματα. Αν είστε από τα άτομα που συνήθως σας περνάνε απ' το μυαλό σκέψεις επανένωσης με πρώην, το ζώδιο σας είναι πολύ πιθανόν να εξηγεί αυτή την ορμή σας.

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανόν αν τα ξαναβρούνε με πρώην:

Ταύρος

Οι γήινοι Ταύροι αντιπροσωπεύουν τη μέση της εποχής και αποτελούν σταθεροποιητικές δυνάμεις. Οι Ταύροι είναι απίστευτα αφοσιωμένοι, ακλόνητοι και έχουν ως κύριο γνώμονα τη συγκέντρωση. Η πρακτική προσέγγισή τους στην αγάπη σημαίνει ότι επιλέγουν προσεκτικά τους συντρόφους τους. Όταν μια σχέση τελειώνει, είναι απίθανο να αποσύρουν απλώς τη στοργή που θρέφουν προς τον πρώην σύντροφό τους, καθώς όταν δεσμεύονται έχουν την τάση να δεσμεύονται έντονα. Πέραν αυτού, οι Ταύροι είναι μεγάλη λάτρεις της ρουτίνας τους, γεγονός που τους καθιστά πιο επιρρεπείς στο να υποδεχτούν τον πρώην τους πίσω με ανοιχτές αγκάλες.

Καρκίνος

Γλυκοί, ευφάνταστοι, ονειροπόλοι Καρκίνοι, δεν είστε ο τύπος που θα μπλοκάρει τον πρώην σας και θα προσποιηθεί ότι δεν υπήρξε ποτέ. Ως ζώδιο του νερού που είναι γνωστό για την ενσυναίσθηση, την τρυφερότητα και τη φροντίδα, είναι πιθανό να είστε από τους τύπους που θέλουν να παραμείνουν φίλοι με τον πρώην τους - παρά το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι. Αν έχετε αφήσει κάποιον μέσα στην καρδιά σας και έχετε μοιραστεί μαζί του τις βαθύτερες σκέψεις σας, αυτό σημαίνει κάτι για εσάς. Κατά τη διάρκεια του διαστήματος που περνάτε χώρια, μπορεί να νιώθετε κάποιου είδους νοσταλγία για τον πρώην σύντροφό σας. Επίσης, ο έντονος ρομαντισμός σας δε σας βοηθάει σ 'αυτή την περίπτωση καθώς ενδέχεται να τροφοδοτεί την φαντασία σας. Δεν είναι εύκολο για εσάς να αναζητήσετε κάτι καινούργιο και σας αρέσει να αναζητάτε την άνεση και την ασφάλεια στο γνωστό και οικείο.

Ζυγός

Ένα από τα πιο διπλωματικά ζώδια, οι αρμονικοί Ζυγοί επιθεωρούν και επεξεργάζονται συνεχώς τις προοπτικές της κάθε κατάστασης. Η ιδιαίτερη συμπάθειά σας για τους άλλους προσδίδει μια ιδεαλιστική χροιά στην προσέγγιση των σχέσεών σας. Θέλετε να κατανοήσετε τους ανθρώπους σε βάθος, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε την τάση να είστε αρκετά επιεικής με τους ανθρώπους στη ζωή σας. Αυτό περιλαμβάνει και τους πρώην σας. Όταν φεύγετε από μια σχέση, φεύγετε παίζοντας δίκαια. Ίσως περάσατε κάποιες δύσκολες στιγμές με τον πρώην σας, αλλά είχατε επίσης και κάποιες καταπληκτικές στιγμές μαζί του. Ως αληθινός αναζητητής της γαλήνης, σας ενδιαφέρει η ισορροπία. Αν η σχέση τελείωσε καλά, το να ξανασυναντηθείτε με έναν πρώην μπορεί να είναι μια εύκολη υπόθεση, ειδικά αν εξακολουθείτε να νοσταλγείτε τον/την πρώην. Μπορεί να μάθετε κάτι καινούργιο αυτή τη φορά.

SHARE