Δες την λίστα με τα 3 ζώδια
Δες την λίστα με τα 3 ζώδια/Φωτογραφία: Vlada Karpovich/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που θα τα ξαναβρούν με τον πρώην τους μέσα στον Νοέμβριο -Η επανασύνδεση είναι πιθανή


Στις 10 Νοεμβρίου, ο Ερμής που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο και όπως διαβάζουμε 3 ζώδια έχουν μεγάλες πιθανότητες να τα ξαναβρούν με τον πρώην τους.

Ένας χωρισμός (και ειδικά όταν δεν τον έχουμε επιλέξει εμείς), συνήθως, φέρνει στην επιφάνεια την πιο ανασφαλή, αδύναμη και ευάλωτη πλευρά μας στην επιφάνεια.

Μια αλήθεια σε jumbo μέγεθος είναι πως όσο περνάει ο καιρός ξεχνάμε. Ξεχνάμε τους λόγους για τους οποίους χωρίσαμε με κάποιον και τον θέλουμε πίσω είτε με την προσμονή ότι θα τον πάρουμε στη βελτιωμένη του εκδοχή, είτε με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα αντέξουμε τις παραξενιές του. Γιατί την ίδια στιγμή που αμβλύνονται τα ελαττώματα κάποιου, οξύνεται η σκέψη ότι κανείς δεν είναι τέλειος και καμία σχέση δεν είναι ιδανική. Και εκεί είναι που αρχίζουμε να σκεφτόμαστε σοβαρά το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Πριν όμως αποφασίσετε να είστε και πάλι με τον πρώην σας, πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας ένα μοναδικό ερώτημα: Μπορείτε να είστε μαζί του όχι όπως θα ευχόσασταν να είναι, ούτε όπως μπορεί να υπόσχεται ότι θα γίνει, αλλά έτσι ακριβώς όπως είναι τώρα; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε αξίζει να επιστρέψετε στον πρώην σας καθώς είστε πρόθυμη να τον δεχτείτε όπως ακριβώς είναι. 

Πάμε, τώρα στα αστρολογικά! Οπως διαβάζουμε 3 ζώδια έχουν μεγάλες πιθανότητες να τα ξαναβρούν με τον πρώην τους.


Φωτογραφία: MART PRODUCTION/Pexels

Ταύρος

Εάν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα παραδεχτείτε ότι δεν ήσασταν έτοιμοι γι΄ αυτό τον χωρισμό. Ισως και οι δύο αποφασίσατε να δώσετε ένα τέλος εν βρασμώ ψυχής και δεν καθίσατε να συζητήσετε ήρεμα για όσα σας ενοχλούν και προβληματίζουν. Αλλά ο έντονος εγωισμός και των δύο, σας έκαναν να μην βάλετε νερό στο κρασί σας και να τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να λειτουργήσει ως βοηθός στην επανένωση αυτής της σχέσης. Αν πιστεύεις ότι η επανασύνδεση μπορεί να λειτουργήσει, το θα γίνει.

Δίδυμος

Μάλλον ήσασταν παραπάνω παρορμητικοί από όσο έπρεπε σε αυτόν τον χωρισμό. Ομως, επειδή τον τελευταίο καιρό δεν είσαστε και στα καλύτερά σας, χρειάζεστε έναν άνθρωπο δίπλα σας να σας καταλαβαίνει και να σας στηρίζει. Είχατε όμως την ανάγκη επίσης να έχετε το δίκιο με το μέρος σας και όποτε η άλλη πλευρά αντιδρούσε, εσείς αποχωρούσατε. Τώρα, το έχετε μετανιώσει και θέλετε να επιστρέψετε. Πιστεύετε ότι ο χωρισμός τελικά ήταν μια λάθος απόφαση. Θα είστε πολλοί τυχεροί αν τελικά δεχτεί ο πρώην σας να τα ξαναβρείτε.

Αιγόκερως

Πρόσφατα βιώσατε έναν χωρισμό, ο οποίος τελικά ήταν μια κακή απόφαση για τους δύο. Πραγματικά τι σκεφτόσασταν; Αντί να μιλήσετε ήρεμα και να βρείτε μια λύση, κλείσατε αμέσως την πόρτα και είπατε αντίο σε αυτή την σχέση. Τι καλό βγήκε από αυτόν τον χωρισμό; Τελικά, τίποτα. Το τετράγωνο στου Ερμή με τον Κόρνο φέρνει στην επιφάνεια αναμνήσεις και δημιουργεί την επιθυμία της επανένωσης. Ηρθε η ώρα να αφήσετε τον εγωισμό σας στην άκρη και να πάρετε τα πράγματα αλλιώς.

SHARE