Ζώδια την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Φωτογραφία: Unsplash
28|05|2022 09:20
SHARE
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα για τον Ιούνιο -Πολλές καρδούλες


Φαίνεται πως τρεις του ζωδιακού κύκλου θα είναι εκείνοι που θα έχουν τύχη στον έρωτα τον Ιούνιο του 2022 ενώ θα δουν μερικές σημαντικές και ευχάριστες αλλαγές στη ζωή τους.

O Ιούνιος είναι ένας μήνας γεμάτος χαρά, ένας μήνας λίγο πριν το καλοκαίρι, επομένως, οι περισσότεροι από εμάς τον έχουμε στο μυαλό μας ως έναν μήνα που θα μας φέρει ευχάριστες στιγμές, ξέγνοιαστες και γεμάτες αισιοδοξία.

Ας μη γελιόμαστε, ο έρωτας δεν έρχεται για όλους την ίδια στιγμή -κάτι που επιβεβαιώνουν και οι προβλέψεις του Ιουνίου.

Τώρα θα μας πεις, δεν φέρνει ένας μήνας την ευτυχία -και θα σου απαντήσουμε πως, όχι, δεν τη φέρνει. Όπως και να το κάνουμε όμως, 3 ζώδια θα έχουν την τύχη να απολαύσουν τον μήνα και το υπόλοιπο του καλοκαιριού με περισσότερη ρομαντική και ερωτική διάθεση.

Αυτοί που θεωρούνται τυχεροί στην αγάπη για τον Ιούνιο είναι αυτοί που έχουν δουλέψει σκληρά για την αγάπη, ας τα λέμε και αυτά.

Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια στον τομέα του έρωτα τον Ιούνιο σύμφωνα με το yourtango.com.

Τα τρία ζώδια που θα είναι τυχερά στον έρωτα τον Ιούνιο του 2022

Ταύρος

Ό,τι κι αν έγινε τον Μάιο, ο Ιούνιος είναι ο μήνας σου, είτε έχεις κάνει μια μεγάλη κίνηση όσον αφορά την ερωτική σου ζωή, είτε έχεις αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να πας τη σχέση σου στο επόμενο βήμα. Η Σελήνη, η οποία θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία, ακριβώς στην κορυφή δηλαδή, υποστηρίζει πλήρως κάθε σας πρόθεση. Ταύρε, έκανες κάθε σωστό βήμα με το άλλο σου μισό και τώρα αυτό το άτομο θα κάνει τα πάντα για να σου δώσει να καταλάβεις πως θέλει να σε φροντίζει για μια ζωή. Για τους ελεύθερους Ταύρους, τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα, αφού τα άστρα ευνοούν και ο Ιούνιος είναι ο μήνας που μπορείς να ξεκινήσεις μια σχέση που θα σου δίνει όλα όσα ζητάς.

Δίδυμος

Το τρίγωνο της Σελήνης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος στους Διδύμους σίγουρα προσθέτουν έξτρα χρυσόσκονη στις σχέσεις. Μετά τις 16 του μήνα, εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο θα κάνετε κοινά σχέδια, όσο για εσάς τους singles, τα άστρα έχουν φροντίσει. Πρόκειται να δεθείτε συναισθηματικά με ένα πρόσωπο και η σχέση αυτή θα έχει τις καλύτερες προοπτικές.

Τοξότης

Ανάμεσα σε όλες τις διελεύσεις του Δία που έρχονται κατά τη διάρκεια του μήνα, θα είστε στο στοιχείο σας και αυτό σημαίνει ότι όλα τα μεγάλα σας όνειρα έχουν «καλομαγειρευτεί» και είναι τώρα η στιγμή να τα απολαύσετε. Ο Ιούνιος κρύβει εκπλήξεις για σένα Τοξότη, καθώς φαίνεται ότι η σχέση σου θα ενδυναμωθεί. Η δουλειά που έχει γίνει τους προηγούμενους μήνες με τον άνθρωπό σου θα βρει ανταπόκριση και ετοιμάσου να χτίσεις θεμέλια για μια παντοτινή αγάπη. Όσο για εσένα Τοξότη που είσαι μόνος σου αυτό το διάστημα, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς τον Ιούνιο. Η αγάπη καραδοκεί και περιμένει να σου κερδίσει την καρδιά.

SHARE