Φωτογραφία: unsplash/@steinart
Φωτογραφία: unsplash/@steinart
13|07|2022 13:49
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δεν το έχουν με την οδήγηση


Μήπως είσαι και εσύ ένα από αυτά τα 3 ζώδια που δεν είναι και τόσο καλοί οδηγοί;

Αν είσαι λάτρης των road trips, των ταξιδιών και της οδήγησης με προορισμό, κάποιο όμορφο βουνό, ή κάποια ειδυλλιακή παραλία, ένα είναι το σίγουρο, θα χρειαστείς ένα αυτοκίνητο και έναν/μια οδηγό.

Όσο κι αν η σκέψη των ταξιδιών και της καλής παρέας σε συναρπάζουν, πρέπει πολύ σοβαρά να σκεφτείς έναν σημαντικό παράγοντα. Ποιος φίλος/ φίλη θα οδηγήσει και, τί ζώδιο θα είναι;

Σύμφωνα με το pinkvilla.com υπάρχουν τρία ζώδια του ζωδιακού κύκλου που δεν είναι και τόσο καλοί οδηγοί, για την ακρίβεια, είναι οι χειρότεροι.

Τα 3 ζώδια που δεν είναι καθόλου καλοί οδηγοί

Ο Κριός είναι ο... roadrunner της ασφάλτου, εκείνος που οδηγεί βιαστικά από το σπίτι μέχρι το γραφείο, γιατί βιάζεται προφανώς, αλλά και από το γραφείο στην απογευματινή βόλτα γιατί, έτσι του αρέσει.

Ο Κριός τυχαίνει να είναι κάπως παρορμητικός και αδέξιος στον δρόμο, επομένως αν θέλεις να τον βάλεις να σε «πετάξει» κάπου, πρέπει να το ξανασκεφτείς. Είναι ατσούμπαλος και πολλές φορές οδηγεί νευρικά.

Ελαφρώς αντίθετα από τον Κριό, ο Καρκίνος είναι ένας αργός οδηγός που του αρέσει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν κρατάει στα χέρια του τιμόνι.

Παν μέτρον άριστον όμως αγαπημένε Καρκίνε... Σαν συνοδηγός του, θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή γιατί οι ώρες μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας θα είναι... ατελείωτες.

Ένας άλλος παρορμητικός οδηγός, είναι ο Τοξότης, ο οποίος δεν μπορεί ποτέ να πάρει τις σωστές στροφές. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας Τοξότης να παρκάρει το αυτοκίνητο με αργές και σωστές στροφές. Το πρόβλημα βασικά με τους Τοξότες είναι πως είναι ανυπόμονα πλάσμα, τόσο στην καθημερινότητά τους, όσο και στην οδήγηση.

SHARE