ζώδια χωρισμός
Φωτογραφία: Shutterstock
09|07|2022 09:00
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι


Μπορεί το καλοκαίρι η διάθεση για έρωτες να βρίσκεται στα ύψη, για τα παρακάτω ζώδια, ωστόσο, οι επόμενοι μήνες θα είναι συναισθηματικά δύσκολη.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την οποία μπορεί να τελειώνει μια σχέση -η ρουτίνα, τα πολλά χρόνια χωρίς κανένας από τους δύο να προσπαθεί να τη σπάσει, οι διαρκείς τσακωμοί. Ούτως ή άλλως, κανείς δεν είπε ότι κάθε σχέση διαρκεί για πάντα και στις περισσότερες περιπτώσεις, καλό είναι να τελειώνει ένας δεσμός, παρά μια τοξική κατάσταση, όλο εντάσεις και αρνητική ενέργεια να διαιωνίζεται, χωρίς κανείς να ξέρει αν και πότε θα σταματήσει.

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, 4 ζώδια θα πουν το ως εδώ και θα χωρίσουν. Άλλοι για να βρουν κάτι καλύτεροι, άλλοι απλά για να βρουν ξανά τον εαυτό τους ως single.

Τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι:

Ταύρος

Σίγουρα έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα αυτό το καλοκαίρι και σε αυτά έρχεται να προστεθεί και η σχέση σου, που φαίνεται να πιέζεται από την κακή σου ψυχολογία. Με τον Άρη να μπήκε μόλις στο ζώδιό σου και τον Ουρανό να κάνει βόλτες, η ένταση που νιώσεις εξωτερικεύεται και στη σχέση με τον σύντροφό σου. Η παραμικρή παρεξήγηση φέρνει τσακωμούς που θυμίζει τον Πόλεμο των Ρόουζ. Η κατάσταση κάποια στιγμή μοιάζει να γίνεται ανυπόφορη, οπότε καλείστε να πάρετε τη μεγάλη απόφαση -να χωρίσετε ή να δώσετε μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση σας. Σημαντική μέρα για σένα είναι η 31η Ιουλίου, καθώς τότε αναμένεται να έρθεις αντιμέτωπος με μεγάλες αλλαγές.

Λέων

Ίσως να μην είναι ό,τι καλύτερο για σένα το να ακούς ότι ίσως θα χωρίσεις, ειδικά από τη στιγμή που τα γενέθλιά σου πλησιάζουν, αλλά εντάξει ίσως και να μη γίνει τίποτα, οπότε μην απελπίζεσαι… ακόμα. Επίσης, και να γίνει, δε σημαίνει ότι είναι και το τέλος του κόσμου. Η παρουσία του Άρη και του Ουρανού στον Ταύρο σου δημιουργεί ένταση και δε σε αφήνει σε ησυχία. Θα έχεις ειδήσεις και θα συναντήσεις εμπόδια που δεν περίμενες, κάτι που θα σε βγάλει εκτός ρουτίνας και δε θα μπορέσεις να το διαχειριστείς εύκολα. Οι αλλαγές θα σε κάνουν να δεις ότι, όσα θεωρούσες δεδομένα, τελικά μπορεί και να μην είναι -όπως η σχέση σου. Ήρθε η ώρα για σοβαρές αποφάσεις.

Σκορπιός

Πολλές οι αναταραχές αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, στη δική σου περίπτωση ίσως να είναι για καλό. Θα συνειδητοποιήσετε ότι οι τοξικές καταστάσεις που ζείτε τα τελευταία χρόνια δεν είναι και ό,τι πιο φυσιολογικό. Οπότε, παίρνετε την απόφαση να αλλάξετε ό,τι δε σας γεμίζει και δε σας κάνει ευτυχισμένη και να αναζητήσετε κάτι άλλο, πιο υγιές. Μπορεί να μη σας αρέσουν οι αλλαγές, αλλά ίσως καταλάβετε ότι -τουλάχιστον στη δική σας περίπτωση είναι για καλό. Καθώς στον έβδομο οίκο σου έχει και τον Ουρανό, αυτό σημαίνει αναταράξεις, οπότε πιθανό να βρεθείς ξανά single.

Υδροχόος

Δυστυχώς, τα πράγματα για σένα δεν είναι και πολύ ρόδινα, καθώς αναμένεται να ζήσετε πολλές εντάσεις και καβγάδες μέσα στο σπίτι, τσακωμούς και πολλή πίεση. Ο Ουρανός και ο Άρης στον Ταύρο φέρνουν τα πάνω κάτω, οπότε ετοιμάσου γιατί το ταξίδι σίγουρα δε θα είναι εύκολο και πιθανό ως το τέλος του καλοκαιριού να πετάς πια… σόλο. Ειδικά αν δε μιλάμε για μια υγιή σχέση και τα προβλήματά σας μετρούν μήνες, τότε ο χωρισμός είναι κατά πάσα πιθανότητα οριστικός. Βέβαια, σκέψου ότι θα έχεις την ευκαιρία για μια νέα αρχή, αρκεί να περάσει αυτή η πολύ πιεστική πίεση για σένα, καθώς περνάς Κρόνο -και αυτό τα λέει όλα.





SHARE