ζευγάρι φιλί
Φωτογραφία: Unsplash/john-schnobrich
02|07|2022 11:10
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο που θα κάνει το περισσότερο σεξ αυτό το καλοκαίρι


Ποιο ζώδιο άραγε αναμένεται να κάνει το περισσότερο σεξ αυτό το καλοκαίρι.

Όλοι έχουμε ακούσει τους καλοκαιρινούς έρωτες, αλλά φέτος όλα δείχνουν ότι τα περισσότερα ζώδια θα έχουν έντονη σεξουαλική ζωή -singles και μη. Με τους πλανήτες να υπόσχονται πικάντικες στιγμές ετοιμαστείτε να ζήσετε νέες εμπειρίες στο κρεβάτι, να ζήσετε έντονα πάθη και ακόμα πιο έντονους οργασμούς.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχει ένα ζώδιο που αναμένετε να κάνει το περισσότερο σεξ αυτό το καλοκαίρι. Και αυτό δεν είναι άλλο από τον Λέοντα.

Το καλοκαίρι σας ανεβάζει τη λίμπιντο και υπόσχεται να «βρυχηθείτε» «hell yes!». Με όλη την κοσμική ενέργεια να σας φωνάζει να πάρετε τα πάνω σας, να βγείτε από το comfort zone σας και να πειραματιστείτε, σύντομα θα καταλάβετε ότι κοιτάζετε τη ζωή και το σεξ από μια εντελώς διαφορετική γωνία. Είτε είστε single είτε σε σχέση, τώρα είναι η στιγμή να κάνετε τα πράγματα λίγο πιο πικάντικα και να ζωηρέψετε τον τρόπο που βιώνετε την απόλαυση, είτε ανακαλύπτοντας ένα νέο φετίχ ή ένα sex toy που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ.

Οι singles σίγουρα θα συνειδητοποιήσετε ότι σας δείχνουν το ενδιαφέρον τους άτομα που δεν ανήκουν στο κλασικό target group τους, κάτι που σημαίνει ότι έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε καλά αυτό το καλοκαίρι -πάντα με προσοχή, συναινετικά και με τις κατάλληλες προφυλάξεις! Η κοινωνική σας ζωή θα πάρει τα πάνω της τους επόμενους μήνες, κάτι που θα συνεχιστεί και το 2023. Αυτό θα ευνοήσει όσους θέλουν να γνωρίσουν κάποιον hot και spicy μέσα από κοινούς γνωστούς ή online dating. Ο γενέθλιος μήνας επίσης θα φέρει πολλές πικάντικες εκπλήξεις, οπότε μιλήστε καθαρά για αυτό που θέλετε -και για το πώς το θέλετε. Στα μέσα Αυγούστου, όσοι έχετε σοβαρή σχέση θα βιώσετε μια σημαντική αλλαγή, ενώ όσοι είστε μόνοι ίσως να βρείτε αυτόν που θα σας εξιτάρει με τρόπους που θα σας κάνει να τον παρακαλάτε να μείνει στη ζωή σας. Make the most of your summer!

SHARE