Τα ζώδια που θα έχουν τύχη στα ερωτικά τους
Τα ζώδια που θα έχουν τύχη στα ερωτικά τους/Φωτογραφία:Mayur Gala/Unsplash
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Tα τρία ζώδια που θα είναι οι τυχεροί της εβδομάδας στα ερωτικά τους


Τρία είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας όσον αφορά τα συναισθηματικά τους.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους στις 9 Αυγούστου σχηματίζεται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μια όψη που δείχνει έντονα και ταραχώδη συναισθήματα στον έρωτα. Αυτές τις μέρες θα έχουμε παθιασμένες αντιδράσεις με πολλά ζευγάρια να έρχονται σε ρήξη.
Στην επιφάνεια έρχονται αρνητικά συναισθήματα όπως είναι η ζήλια, η κτητικότητα και η καχυποψία. Επομένως θέλει προσοχή στα νεύρα και τις παρορμητικές κινήσεις.

Επίσης, αυτήν εβδομάδα στις 12 Αυγούστου θα έχουμε την τελευταία πανσέληνο της χρονιάς στο προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου. Η Πανσέληνος φέρνει σημαντικές αποκαλύψεις για τις σχέσεις μας. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

Τέλος την Κυριακή στις 14 Αυγούστου θα κορυφωθεί η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου και θα νιώσουμε έντονη μελαγχολία και πεσμένη διάθεση.

Tα τρία ζώδια που θα είναι οι τυχεροί της εβδομάδας στα ερωτικά τους

Tα ζώδια που θα είναι οι τυχεροί της εβδομάδας στα συναισθηματικά τους, δηλαδή από τις 8 Αυγούστου μέχρι τις 14, είναι τα παρακάτω:

Ταύρος

Αν είσαι single θα διεκδικήσεις με επιτυχία αυτόν/αυτή που σε ενδιαφέρει και αν είσαι σε σχέση τότε θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Θα συμφιλιωθείς με κάποιον/κάποια που είχες παρεξηγηθεί στο παρελθόν. Νιώθεις έντονη αυτοπεποίθηση και δύναμη, επομένως μπορείς να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου με σχετική άνεση.

Παρθένος

Θα βιώσεις έντονο πάθος στη σχέση σου και αν είσαι ήδη στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας τότε να ξέρεις ότι αυτή η σχέση θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Για τους δεσμευμένους θα αποκτήσουν περισσότερη κατανόηση για το ταίρι τους και το κλίμα θα είναι πολύ καλύτερο από πριν.

Φωτογραφία: Oziel Gómez/ Unsplash

Υδροχόος

Αν είσαι single δεν αποκλείεται να γνωρίσεις έναν μεγάλο έρωτα. Αν είσαι δεσμευμένος, η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις για την σχέση σου. Είναι το λεγόμενο ξεκαθάρισμα: μένεις ή φεύγεις. Το ποτήρι ξεχείλισε και θα πάρεις τις αποφάσεις σου.

SHARE