Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν μέχρι το 2022
Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν μέχρι το 2022/Φωτογραφία: Φωτογραφία: cottonbro/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς


Τα ζώδια που θα χωρίσουν μέχρι το τέλος του 2022 είναι τρία.

Οι προσωπικές σχέσεις θα περάσουν κάποια τεστ αντοχής μέχρι το τέλος του χρόνου και όπως όλα δείχνουν τρία ζώδια θα πάρουν την σημαντική απόφαση να χωρίσουν.

Θυμίζουμε ότι ο Ερμής γύρισε στις 9 Σεπτεμβρίου σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Ζυγό, που είναι το ζώδιο των σχέσεων, μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια θα περάσει για λίγο ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου και θα επανέλθει σε ορθή πορεία στις 2 Οκτωβρίου.

Ορισμένα ζώδια θα δουν με μια πιο καθαρή ματιά την πραγματικότητα όσον αφορά τα προσωπικά τους και θα δώσουν τέλος σε μια σχέση που δεν οδηγεί πουθενά. Η ανοχή τους θα τερματίσει και θα πουν το αντίο στον/στην σύντροφό τους. Σε αυτή την απόφαση ευθύνεται επίσης η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στην Παρθένο, όπου θα ξυπνήσουν συναισθήματα για παλιότερες σχέσεις.

Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν μέχρι το τέλος του έτους

Δίδυμος

Ενας πρώην σύντροφος θα εμφανιστεί στο προσκήνιο δημιουργώντας μια ψυχολογική αναταραχή. Οι συναισθηματικές μεταπτώσεις που θα βιώσει ο Δίδυμος τις επόμενες ημέρες και οι εντάσεις μέσα στην σχέση θα τον οδηγήσουν να σκεφτεί τον χωρισμό και μάλιστα κάποιοι θα το κάνουν και πράξη.

Λιοντάρι

Τις προσεχείς ημέρες είναι πιθανόν να βιαστείς να πάρεις την απόφαση του χωρισμού. Δυστυχώς θα πεις πράγματα για τα οποία δεν είσαι τόσο σίγουρη στον σύντροφό του και θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνη. Ο εγωισμός θα υπερνικήσει το συναίσθημα και θα μπεις και πάλι στο club των single.

Φωτογραφία: Alena Darmel/Pexels

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου μπορεί να φέρει προβλήματα και παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου. Την ίδια ώρα ένα πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται να σε ταρακουνήσει και να σε βάλει σε πολλές σκέψεις. Η ένταση μέσα στη σχέση σου θα είναι κυρίαρχη και οι πιθανότητες να την παραβλέψεις είναι μηδαμινή. Θα νιώσει έντονη την ανάγκη να απεγκλωβιστείς από μια τοξική σχέση και ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος.

SHARE