ζώδια έρωτας Μάιος 2022
Φωτογραφία: Unsplash/ Kelly Sikkema
03|09|2022 10:50
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν τον Σεπτέμβριο -Τίτλοι τέλους


Για πολλούς του ζωδιακού κύκλου ο μήνας θα είναι ευχάριστος, για άλλους όμως επιφυλάσσει αλλαγές και πιο συγκεκριμένα στο τοπίο των σχέσεων.

Η εποχή του Ζυγού είναι μια δύσκολη περίοδος για πολλές σχέσεις, καθώς θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πως ίσως ο δεσμός σας λειτουργεί κατά πολλές έννοιες μονόπλευρα.

Στα μέσα του μήνα η Πανσέληνος στους Ιχθείς ρίχνει φως στο τί είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε. Όχι μόνο τα παραπάνω αλλά και η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Πρώτον, θα βοηθήσει ορισμένα ζώδια να δουν με μια πιο καθαρή ματιά την πραγματικότητα και δεύτερον θα υπάρχει τάση και όρεξη για εξέλιξη.

Σύμφωνα με το yourtango.com, 3 είναι τα ζώδια που θα χωρίσουν τον Σεπτέμβριο.

Τοξότης

Ο Σεπτέμβριος θα σας βοηθήσει να κοιτάξετε τί χρειάζεστε από μια σχέση αντί να προσπαθείτε να συμβιβαστείτε σε μια κατάσταση. Για εσάς, ο Σεπτέμβριος φέρνει ξεκάθαρα μηνύματα για να βγείτε από μια σχέση που σας κρατά πίσω μιας και η στασιμότητα δεν σας ταιριάζει.

Ταύρος

Φέτος οι εκλείψεις συμβαίνουν τόσο στο ζώδιο του Ταύρου, όσο και στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρξουν δραματικές αλλαγές στη σχέση σας. Δεν είστε ικανοποιημένοι αφού και εσείς παραμένετε στάσιμοι, επίσης όμως νιώθετε πως δεν υπάρχει επικοινωνία πια με τον/την σύντροφό σας και δεν εμπνέεστε πια από το πρόσωπό του/της.

Σκορπιός

Όπως και ο Ταύρος, έτσι και εσείς επηρεάζεστε από τις εκλείψεις. Έχετε ήδη αρχίσει να συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να συμβιβάζεστε και να παραμένετε σε μια σχέση για τα μάτια του κόσμου. Έτσι, ο Σεπτέμβριος φέρνει την ανατροπή και για εσάς. Προσοχή όμως, για να μπορέσετε να είστε ανοιχτοί σε αλλαγές πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκαθαρίσει τυχόν εναπομείναντες «ιστούς αράχνης» από παλιές ιστορίες ή εραστές του παρελθόντος.

SHARE