Ζευγάρι
Ζευγάρι/Φωτογραφία: Φωτογραφία Ron Lach/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ζωδιακοί συνδυασμοί που αποδεικνύουν ότι τα ετερώνυμα έλκονται


Ολοι γνωρίζουμε τη φράση «τα ετερώνυμα έλκονται» και πιθανότατα γνωρίζουμε ζευγάρια που αποτελούν τον ορισμό αυτού. 

Η αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου δεν είναι εύκολη υπόθεση και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα θέλω μας και τις προϋποθέσεις που έχει κάθε άνθρωπος μέσα στο μυαλό του. Αλλοι ψάχνουν κάποιον που να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με εκείνους, ενώ άλλοι έλκονται από χαρακτήρες που είναι εντελώς διαφορετικοί από αυτούς.

Αρκετές φορές έχει αναδυθεί η απορία αν τα ετερώνυμα έλκονται ή απωθούνται και αν μια σχέση με δύο εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες μπορεί να αντέξει στον χρόνο. Η αστρολογία πάντως έχει βρει 3 ζωδιακούς συνδυασμούς που ενώ έχουν αντίθετα χαρακτηριστικά, η χημεία τους είναι μεγάλη.

Οι 3 ζωδιακοί συνδυασμοί που αποδεικνύουν ότι τα ετερώνυμα έλκονται

Λέων και Ιχθύς

Η Φωτιά και το Νερό είναι δύο στοιχεία που αναιρούνται μεταξύ τους. Ωστόσο, μέσα από αυτή τη σχέση βρίσκουν και οι δύο την χαμένη παιδικότητά τους. Στη σχέση του Λιονταριού με τον Ιχθύ υπάρχει ρομαντισμός και συναίσθημα, όμως οι διαφορές που υπάρχουν στις προσωπικότητές τους, προκαλούν πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση. Αυτός ο ζωδιακός συνδυασμός έχει πολλά συναισθήματα, πάθος και αγάπη.

Τοξότης και Αιγόκερως

Βλέπουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο τη ζωή και τα θέλω τους από μία σχέση διαφέρουν. Θέλουν όμως και οι δύο να φτάσουν ψηλά και να εξελιχτούν. Αναμφίβολα όμως έχουν μια ισχυρή σεξουαλική έλξη μεταξύ τους. Ο Τοξότης είναι γεμάτος διασκέδαση, παιχνίδι και ενθουσιασμό, ενώ ο Αιγόκερως είναι γεμάτος από πρακτικότητα και ευθύνες. Αυτοί οι δύο αντίθετοι χαρακτήρες μπορούν όμως να αποκτήσουν μια σχέση σταθερή αν κάνουν και οι δύο συμβιβασμούς. Μπορούν να μάθουν πολλά ο ένας από τον άλλο, αλλά μόνο αν είναι αρκετά πρόθυμοι και οι δύο.

Φωτογραφία: June/Pexels

Καρκίνος και Παρθένος

Αυτά τα δύο ζώδια είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, αυτό όμως είναι και το δυνατό τους σημείο στη σχέσης τους. Νιώθουν και οι δύο σεβασμό αλλά και υπερηφάνεια ο ένας για τον άλλον. Η σχέση τους βασίζεται στην σταθερότητα και στην πίστη με αποτέλεσμα να νιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Παρθένος και ο Καρκίνος είναι ευαίσθητα ζώδια.

SHARE