Ζευγάρι στη λίμνη
Η σχέση αυτών των ζωδίων ίσως να μην έχει μέλλον/ Φωτογραφία: Unsplash/ Ignat Kushanrev
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΗΜΕΙΑ

6 ζωδιακοί συνδυασμοί που δεν ταιριάζουν καθόλου -Είναι δεδομένο ότι θα χωρίσουν


Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν ταιριάζουν για κανέναν λόγο μεταξύ τους.

Τι κι αν δείχνουν όλα καλά στο πρώτο στάδιο της σχέσης: γρήγορα θα επέλθει η ρήξη. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους αστρολόγους υπάρχουν κάποια ζώδια που αν συναντηθούν μεταξύ τους, ο χωρισμός είναι δεδομένος καθώς η χημεία τους είναι προβληματική. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην ψυχοσύνθεσή τους και δεν μπορούν να συνυπάρξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του relationship rules υπάρχουν 6 ζωδιακοί συνδυασμοί που είναι μάλλον αδύνατο να στεριώσουν στον έρωτα.

Κριός με Καρκίνο

Ο Καρκίνος μπορεί να βρει τον Κριό πιεστικό κι αναίτια επιθετικό. Δεν του αρέσει η πίεση που υφίσταται από αυτόν κι αισθάνεται παγιδευμένος. Ο Κριός, από την άλλη, δεν τα πάει καλά με την έλλειψη επικοινωνίας και την ήσυχη φύση του Καρκίνου. Όταν ένας Κριός και ένας Καρκίνος δημιουργήσουν σχέση, τότε ο χωρισμός είναι δεδομένος. Ο παθιασμένος Κριός είναι υπερβολικά ανταγωνιστικός και πεισματάρης ώστε να τον ανεχτεί ένας ευαίσθητος Καρκίνος.

Ταύρος με Τοξότη

Αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση για τη ζωή και δεν μπορούν να βγάλουν άκρη σε μακροχρόνιο πλάνο. Ο Ταύρος είναι κτητικός και ζηλεύει, ενώ ο Τοξότης είναι κοινωνικός και του αρέσει να φλερτάρει.

Δίδυμος με Παρθένο

Σπάνια θα δείτε έναν Δίδυμο να έχει σχέση με έναν Παρθένο και όταν τους δείτε να ανησυχείτε! Είναι αδύνατο για τον απόλυτα ορθολογιστή Παρθένο να ανεχτεί τον απόλυτα «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν» Δίδυμο.

Λέων με Σκορπιό

Δύο πολύ δυναμικά ζώδια, αρκετά άκαμπτα στις απόψεις και τις θέσεις τους. Πρόκειται για δύο πολύ έντονες προσωπικότητες, όπου η ρήξη μεταξύ τους δεν θα αργήσει να έρθει.

Αιγόκερως με Υδροχόο

Ο τρόπος σκέψης και οι ρυθμοί της ζωής σε αυτά τα δύο ζώδια, διαφέρουν αρκετά. Οι συγκρούσεις θα είναι πολλές όταν ο Υδροχόος παρασύρεται από τη φαντασία του κι όταν ο Αιγόκερως γίνει υπερβολικά αυταρχικός. Ο Υδροχόος είναι αντισυμβατικός, μοντέρνος και κυνηγός της πρωτοπορίας και σίγουρα θα νιώσει ότι πνίγεται από την τάση κυριαρχίας του Αιγόκερου.

Ζυγός με Ιχθύ

Μία σχέση γεμάτη συναίσθημα, όμως οι διαφορές στην προσωπικότητά τους κάνουν εξαιρετικά δύσκολη την κοινή τους πορεία. Αρκετές φορές προκύπτουν αντιπαραθέσεις και δυσκολίες σε αυτή τη σχέση καθώς η ασάφεια και η ασυνεννοησία είναι οι κύριες αιτίες που ο καθένας ερμηνεύει ένα γεγονός με διαφορετικό τρόπο.

SHARE