Γυναίκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι κάνει sexting
To sexting επιστρέφει/ Φωτογραφία: Dương Nhân/ Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτά είναι τα 3 πιο σέξι ζώδια -Το ένα δεν το περιμένεις


Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, όπως και αυτό το «κάτι» που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Κάθε ζώδιο έχει τη δική του προσωπικότητα και το δικό του σέξι σημείο. Άλλοι θα σε κερδίσουν με την αφοσίωσή τους, άλλοι με την ανεξαρτησία τους και άλλοι με το χάρισμα της επικοινωνίας. Πέρα όμως από αυτό, υπάρχουν τρία ζώδια που θεωρούνται τα πιο σέξι του ζωδιακού.

Βέβαια, οι αστρολόγοι τονίζουν ότι πρωταρχικό ρόλο για την σεξουαλικότητα ενός ατόμου παίζει και η θέση του Άρη και της Αφροδίτης στο προσωπικό του ωροσκόπιο. Αυτοί οι δύο πλανήτες καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την ερωτική μας συμπεριφορά.

Ας δούμε ποια είναι τα 3 πιο σέξι ζώδια:

Σκορπιός

Η φήμη του Σκορπιού προηγείται, όσον αφορά στο πάθος και την σεξουαλικότητά του. Είναι τόσο διαδεδομένη που όταν κανείς διαβάζει για τα πιο σέξι ζώδια, τότε σίγουρα περιμένει ότι αυτό το ζώδιο είναι μέσα στη λίστα. Επομένως δεν αποτελεί καμία έκπληξη πως ο Σκορπιός είναι μέσα στην τριάδα. Μαζί του θα ζήσεις μοναδικές στιγμές, αξέχαστες. Θα προσεγγίσει αυτόν που τον ενδιαφέρει με όλους τους πιθανούς τρόπους και είναι σχεδόν αδύνατο να μην τον κατακτήσει. Το μυστήριο και ο Σκορπιός πάνε μαζί. Δεν θα καταλάβεις ποτέ τι έχει στο μυαλό του και αυτό τον κάνει ακαταμάχητο. Βέβαια, αυτό κάποιες φορές κουράζει αλλά το ταξίδι μαζί του είναι σίγουρα μια περιπέτεια.

Shutterstock

Λέων

Το ερωτικό στοιχείο είναι έμφυτο στον Λέοντα, οπότε πολύ εύκολα ενεργοποιείται σεξουαλικά με τον κατάλληλο παρτενέρ. Τα Λιοντάρια θέλουν να τους θαυμάζουν και αν το κάνεις, τότε σίγουρα θα σου δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η αυτοπεποίθηση του Λιονταριού είναι τόσο έντονη που δύσκολα θα σε αφήσει αδιάφορη. Πιστεύουν τόσο πολύ στον εαυτό τους που μπορούν να μαγνητίσουν ακόμα και τον πιο δύσκολο συνομιλητή τους. 

Καρκίνος

Οσο κι αν δεν το περιμένεις, οι Καρκίνοι κατατάσσονται στα πιο σέξι ζώδια, καθώς είναι εξαιρετικά ερωτικοί, ευαίσθητοι, ρομαντικοί και ονειροπόλοι. Μπορεί να μην έχουν την ορμή και το πάθος, αλλά είναι απόλυτα αισθησιακοί. Ο Καρκίνος απολαμβάνει να κάνει έρωτα κι όχι σεξ. Το σεξ με έναν Καρκίνο μοιάζει με αργό χορό, όπου κυριαρχούν οι αισθήσεις και οι φαντασιώσεις.

SHARE