Γυναίκα μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο και φοράει γκρι μπλούζα
Πώς να διορθώσεις το λάθος σου/Φωτογραφία: Kaboompics .com/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτά είναι τα πιο ευθυνόφοβα ζώδια -Ρίχνουν πάντα το φταίξιμο στους άλλους


Αφού μάθαμε ποια ζώδια είναι γεννημένοι για να είναι ηγέτες, ήρθε η σειρά των ευθυνόφοβων ζωδίων.

Aυτά τα ζώδια έχουν μια εξαιρετική δυσκολία να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους και συνήθως ρίχνουν το φταίξιμο στους άλλους. Δεν παραδέχονται τα λάθη τους και πάντα θα βρουν μια καλή δικαιολογία για να γλιτώσουν.

Δεν τους αρέσει το πρόγραμμα, θέλουν να περνούν καλά και δεν θέλουν να έχουν κανένα «βάρος» πάνω τους. Δεν φημίζονται για την συνέπειά τους και προτιμούν να είναι χαλαροί στην καθημερινότητά τους.

Αυτά είναι τα πιο ευθυνόφοβα ζώδια -Ρίχνουν πάντα το φταίξιμο στους άλλους

Τοξότης

Τοξότης και ευθύνες δεν πάνε μαζί. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που δεν θέλει δεσμεύσεις και γάμο. Ο Τοξότης θέλει να είναι ανεξάρτητος, χαλαρός και ελεύθερος. Να μην έχει ευθύνες και πρόγραμμα και να περνάει καλά. Δεν του αρέσει να τον ζορίζουν και να του λένε τι πρέπει να κάνει. Δώστου ταξίδια, ανεμελιά, διασκέδαση και εμπειρίες, αλλά σε καμία περίπτωση μην τον φορτώνεις με ευθύνες. Είναι το χειρότερό του! Είναι δυστυχώς απρόσεκτος, ανεύθυνος και απερίσκεπτος.

Αυτά είναι τα πιο ευθυνόφοβα ζώδια -Ρίχνουν πάντα το φταίξιμο στους άλλους
Φωτογραφία από Liza Summer/Pexels

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι το άτακτο παιδί του ζωδιακού, ο αιώνιος έφηβος και ένα από τα αρνητικά του είναι η έλλειψη συνέπειας. Θέλει να διασκεδάζει, να μιλάει με κόσμο, να φλερτάρει και να περνάει καλά. Δεν θέλει να έχει κανένα «βάρος» πάνω του και οι ευθύνες δεν είναι και το καλύτερό του. Αυτό το ζώδιο αλλάζει πολύ εύκολα γνώμη, οπότε μην περιμένεις από εκείνον μια συνέπεια στην συμπεριφορά του. Μπορεί να γίνει κάποιες φορές κυνικός, διπρόσωπος, ασυνεπής και ανεύθυνος.

Ζυγός

Δεν του αρέσει να λαμβάνει αρκετές ευθύνες, όχι γιατί δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, απλά γιατί είναι ευθυνόφοβος. Είναι αναποφάσιστος, ανασφαλής, συμφεροντολόγος και για αυτό απογοητεύει συχνά τους άλλους με αυτή τη συμπεριφορά. Ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους και πολύ συχνά θα ακούσεις από το στόμα του τη φράση «δεν ευθύνομαι εγώ».

SHARE