ζώδια
Φωτογραφία: Unsplash/ Omar Ram
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 4 μίζερα ζώδια -Γκρινιάζουν πολύ και βλέπουν πρώτα το αρνητικό στα πάντα


Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν τέσσερα ζώδια που έχουν τάση στην γκρίνια, τον αρνητισμό και την απαισιοδοξία.

Αυτά τα ζώδια βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο αντί για μισογεμάτο και εστιάζουν πρώτα στο αρνητικό σε κάθε κατάσταση. Είναι απαισιόδοξα και γκρινιάζουν αρκετά. Εχουν μια καχυποψία ακόμα κι αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά.

Αυτά τα τέσσερα ζώδια δείχνουν πολύ συχνά προβληματισμένα, λες και έχουν συνεχώς ένα σύννεφο πάνω από το κεφάλι τους. Πάντα περιμένουν το κακό να συμβεί. Μπορεί να το κάνουν, επειδή έχουν απογοητευτεί ή πληγωθεί αρκετά στη ζωή τους και προετοιμάζουν τον εαυτό τους για να μην τους ξανατύχει. 

Τα 4 μίζερα ζώδια -Γκρινιάζουν πολύ και βλέπουν πρώτα το αρνητικό στα πάντα

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο έχει μια τάση προς τον αρνητισμό. Δεν γκρινιάζει τόσο πολύ, απλά έχει μια ροπή προς το να βλέπει το ποτήρι μισοάδειο απ΄ ότι μισογεμάτο. Επειδή ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της Γης, είναι προσγειωμένος και λειτουργεί πολύ περισσότερο με τη λογική από ό,τι με το συναίσθημα. Δεν του αρέσουν οι αλλαγές και προτιμάει να βλέπει το αρνητικό από το να δει το θετικό και να απογοητευτεί απότομα και ξαφνικά.

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο είναι ο βασιλιάς της γκρίνιας. Ο Καρκίνος γκρινιάζει για τα πάντα και σε σχεδόν καθημερινή βάση. Δυσκολεύει έτσι τη ζωή των γύρω του με το μόνιμο παράπονό του. Οι λόγοι αρκετοί: Η ευαισθησία του, το γεγονός ότι τα παίρνει όλα κατάκαρδα και η τάση του να μεγαλοποιεί τις καταστάσεις και τα γεγονότα στο μυαλό του. Επίσης, βλέπει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και παραπονιέται διαρκώς, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή όλων. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά είναι έντονα αρνητικός και απαισιόδοξος.

Φωτογραφία από Liza Summer/Pexels

Σκορπιός

Ο Σκορπιός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας όσον αφορά την απαισιοδοξία. Είναι πολύ καχύποπτο ζώδιο και πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα του την «φέρουν». Βλέπει το κακό κι όχι το καλό και είναι επιρρεπής στον αρνητισμό. Επόμενο είναι να μην εμπιστεύεται εύκολα και να μην συγχωρεί την προδοσία.

Ιχθύ

Είναι μέσα στο παράπονο, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι καλά. Βλέπει το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο και έχει μια τάση προς την απαισιοδοξία. Είναι συναισθηματικά κυκλοθυμικός, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.

SHARE