Αυτό το ζώδιο δεν φιλάει καθόλου ωραία
Φωτογραφία: Shutterstock
19|07|2023 13:05
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Αυτό το ζώδιο δίνει τα χειρότερα φιλιά -Δεν έχει τεχνική, κερδίζει τον τίτλο του «Worst kisser ever»


Ένα ζώδιο φαίνεται πως δεν φιλάει καθόλου ωραία και υπάρχει λόγος για αυτό.

Όπως είναι γνωστό, οι Σκορπιοί είναι ένα από τα πιο παθιασμένα ζώδια και όταν πρόκειται για σχέσεις ξέρουν πώς να φλερτάρουν. Από την άλλη, οι Τοξότες είναι αυθόρμητοι και παρορμητικοί, κάτι που εξιτάρει τους συντρόφους τους ενώ οι Ιχθύες είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί με φαντασία και ενσυναίσθηση.

Κάθε ένας του ζωδιακού κύκλου έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, θετικά και αρνητικά, ωστόσο τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή τη φορά παίρνει ένας και η «ταμπέλα» που του δίνεται είναι εκείνη του worst kisser ever.

Όχι πως δεν είναι ρομαντικός αλλά η υπερανάλυση και η προσπάθειά του να μείνει «αξέχαστος» στα υποψήφια φλερτ του τον κάνει να χάνει το «παιχνίδι» των φιλιών γιατί απλά δεν είναι αυθόρμητος.

Αυτό το ζώδιο δεν φιλάει καθόλου ωραία -Έχει τη χειρότερη τεχνική, κερδίζει τον τίτλο «Worst kisser ever»

Όπως διαβάζουμε στο My Astrofame, αν και οι Δίδυμοι είναι πολύ κοινωνικοί μπορεί να αγχωθούν όταν ερωτευτούν πραγματικά με αποτέλεσμα τα φιλιά τους μερικές φορές να είναι λιγότερα τολμηρά ενώ οι Υδροχόοι αν ρίξουν τις άμυνές τους και ζήσουν τη στιγμή γίνονται experts στα φιλιά.

Όσο για το ποιο ζώδιο παίρνει τον τίτλο «Worst Kisser», αυτός δεν είναι άλλος από τον Αιγόκερω.

Ο Αιγόκερως, σύμφωνα με το My astrofame, έχει τη χειρότερη τεχνική όταν πρόκειται να δώσει τα φιλιά του. Οι Αιγόκεροι είναι πολύ πραγματιστές και δεν μπορούν παρά να αναλύσουν όλα όσα σχετίζονται με την αγάπη και το ρομαντισμό. To ζώδιο αυτό αγωνίζεται πραγματικά για να φανεί πως δίνει ένα παθιασμένο και αυθόρμητο φιλί, ωστόσο τις περισσότερες φορές είναι κάπως... σκηνοθετημένα και στημένα.

Ένας Αιγόκερως με λίγα λόγια είναι ικανός να «παίξει» στο μυαλό του σαν ταινία τη σκηνή φιλιού και να ξέρει ακριβώς πότε θα πάρει ανάσα και πόσες μοίρες θα γύρει το κεφάλι του -και κατά πάσα πιθανότητα θα το κάνει. Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα να είναι αγχωμένος, να μη ζει τη στιγμή και με λίγα λόγια τα φιλιά του να στερούνται μαγείας και πάθους.

SHARE