Φυτά πάνω στο τραπέζι
Φωτογραφία: Unsplash/Nico
ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ

Διακόσμηση με φυτά εσωτερικού χώρου -4 υπέροχες ιδέες από την H&M Home


Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι αδιαμφισβήτητα το ομορφότερο διακοσμητικό στοιχείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε κάθε σημείο του σπιτιού.

Τα φυτά έχουν τη δύναμη να μεταμορφώνουν πλήρως έναν χώρο και να βελτιώνουν την αισθητική του. Σύμφωνα με τους διακοσμητές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε άλλο αέρα στο σαλόνι σας. Ωστόσο συχνά αναρωτιόμαστε ποια είναι η κατάλληλη θέση για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η Η&Μ Ηοme, μέσα από το κανάλι της στο Youtube, μάς δείχνει σε ένα βίντεο πώς να διακοσμήσουμε το σπίτι μας με φυτά εσωτερικού χώρου και προτείνει 4 υπέροχες ιδέες για να τα τοποθετήσουμε στο σαλόνι μας και να ομορφύνουμε τον χώρο προσθέτοντας ένα πιο ζωηρό στοιχείο στην διακόσμηση του σπιτιού.

Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα σε ποιο σημείο του σπιτιού θα βάλετε τα φυτά σας ή σας προβληματίζει ποιο σημείο είναι το πιο κατάλληλο, τότε οι παρακάτω 4 προτάσεις από την H&M Home είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσουν και θα σας δώσουν ιδέες για να ενσωματώσετε τα φυτά στη διακόσμηση του σπιτιού σας με τους πιο πρωτότυπους τρόπους.

1.Κάντε τα φυτά σας να είναι το κέντρο της προσοχής. Τα φυτά εσωτερικού χώρου θα διακοσμήσουν τον χώρο πολύ πιο πετυχημένα και θα αναδειχθούν περισσότερο αν είναι συγκεντρωμένα και όχι τοποθετημένα διάσπαρτα στο σαλόνι.

2. Δημιουργήστε διάφορα επίπεδα. Για παράδειγμα μια καλή ιδέα είναι να κρεμάσετε κάποιο φυτό μπροστά από ένα φωτεινό παράθυρο. Οι κρεμαστές γλάστρες καλάθια είναι εντυπωσιακές και είναι ιδιαίτερα λειτουργικές για μικρούς χώρους.

3. Για να δώσετε ένα μοντέρνο στιλ στην διακόσμηση του σαλονιού, βάλτε ένα λουλούδι σε ένα μικρό διάφανο βάζο, το οποίο δίνει μια κομψή πινελιά στον χώρο. Προσέξτε το κλαδί του να μην είναι μακρύ. Η διαφάνεια του βάζου σε συνδυασμό με το νερό και το φρέσκο λουλούδι θα χαρίσουν μια πολυτέλεια στο σαλόνι.

4. Τοποθετήστε τουλάχιστον μια μεγάλη γλάστρα με ένα μεγάλο φυτό για να δώσετε χαρακτήρα στον χώρο. Μια stetement μεγάλη γλάστρα είναι αναγκαία στο σαλόνι.

SHARE