Γυναίκα θυμωμένη
Τα ζώδια που θυμώνουν στο πι και φι/ Φωτογραφία: Vera Arsic/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Ένταση και νεύρα αυτές τις ημέρες για 4 ζώδια


Στις 16 Μαρτίου o Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο και στις 17 Μαρτίου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή φέροντας πολύ ένταση και θυμό σε 4 ζώδια.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς θα είναι τα ζώδια που θα επηραστούν περισσότερο από αυτές τις πλανητικές όψεις και καλό θα είναι αν ανήκετε σε αυτά τα 4 ζωδια να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, γιατι το κλίμα είναι πολύ έντονα φορτισμένο.

Όταν ο Άρης συγκρούεται σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο και τον Ερμή, το κλίμα είναι εκρηκτικό και είναι σχεδόν αδύνατο να μην υπάρχουν τσακωμοί, διαφωνίες και ένταση. Επομένως, πρέπει να δείξετε περισσότερη κατανόηση σε όσα θα ακούσετε και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, ούτε να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα.

Ένταση και νεύρα αυτές τις ημέρες για 4 ζώδια

Στις 16 Μαρτίου o Άρης από το ζώδιο των Διδύμων θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο από τους Ιχθύς και την επόμενη ημέρα, στις 17 Μαρτίου, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς. Αυτό σημαίνει πολύ ένταση και θυμός που θα φέρει τσακωμούς και αντιπαραθέσεις.

Ας δούμε τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τα τετράγωνα του Άρη με τον Ήλιο και τον Ερμή:

Δίδυμος

Τα νεύρα σας προέρχονται από τον χώρο της δουλειάς που σας έχουν αναθέσει τόσα πολλά πράγματα να κάνετε που νιώθετε ότι θα εκραγείτε. Και δυστυχώς υπάρχει περίπτωση να το κάνετε. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία. Αυτές τις ημέρες υπάρχουν νεύρα, άγχος και κούραση. Και υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε σύγκρουση με κάποιον ανώτερό σας στην εργασίας σας.

Φωτογραφία: Tima Miroshnichenko/Pexels

Παρθένος

Η λέξη υποχώρηση είναι κόκκινο πανί για εσάς αυτές τις ημέρες. Θα υπάρξουν διαφωνίες είτε με τον σύντροφό σας, είτε με κάποιον από τον χώρο της εργασίας. Το κλίμα δεν θα είναι καθόλου ήρεμο και θα νιώσετε ότι σας αδικούν.

Τοξότης

Η ένταση μέσα στο σπίτι θα φέρει αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά σας. Η παρόρμηση που σας διακατέχει δεν θα βοηθήσει καθόλου την κατάσταση και αυτό θα οδηγήσει να απομακρυνθείτε από αγαπημένα πρόσωπα. Θα ειπωθούν σκληρές κουβέντες από εσάς που αργότερα θα μετανιώσετε.

Ιχθύς

Δυστυχώς εσείς θα επηρεαστείτε περισσότερο από τις πλανητικές όψεις καθώς ο Άρης από τους Διδύμους θα κοντραριστεί με τον Ήλιο και τον Ερμή από το δικό σας ζώδιο. Θα έρθετε σε σύγκρουση με τους γύρω σας και ίσως να χάσετε και το δίκιο σας με την συμπεριφορά σας.

SHARE