Αβοκάντο κομμένο στη μέση
Το hack που έγινε viral/ Φωτογραφία: Kelly Sikkema/ Unsplash
25|05|2020 08:00
SHARE
AVOCADO HACK

Ετσι θα διατηρήσετε το αβοκάντο σας φρέσκο έως και για μια εβδομάδα -Το hack που έγινε viral


Μια γυναίκα από το Σικάγο έγινε viral στο TikTok όταν αποκάλυψε ότι καταφέρνει να διατηρεί φρέσκο το αβοκάντο για μια εβδομάδα!

Η Margaret Drigi δημοσίευσε στο προφίλ της στο TikTok ένα βίντεο, όπου αποκαλύπτει το τρικ για να διατηρήσετε φρέσκο το αβοκάντο έως και για μία εβδομάδα! Οι προβολές έχουν ξεπεράσει τις 200 χιλιάδες μέχρι στιγμής.

Αυτό λοιπόν που κάνει η Margaret, ώστε να μην επιτρέψει στο αβοκάντο να χαλάσει, είναι ότι το κόβει με διαφορετικό τρόπο από αυτό που ξέρουμε. Δηλαδή, αντί να το κόβει κατά μήκος, αφαιρώντας το κουκούτσι, ακολουθεί διαφορετική μέθοδο. Αν δε θέλετε να καταναλώσετε το αβοκάντο αμέσως, αλλά να τρώτε κάποια κομμάτια κάθε μέρα, ίσως πρέπει να δοκιμάσετε κι εσείς τον τρόπο της.

Αντί να το κόψει κατά μήκος, χωρίζοντας το στα δύο, η Margaret κόβει το πάνω μέρος του φρούτου και ουσιαστικά «σκάβει» με το κουτάλι, αφαιρώντας όσο θέλει να καταναλώσει κάθε φορά -όπως κάνουμε με το παγωτό. Για να διατηρηθεί φρέσκο, είναι σημαντικό να αφήσετε τη φλούδα και το κουκούτσι και να βάζετε κάθε φορά το υπόλοιπο σε ένα κλειστό τάπερ στο ψυγείο.

@marg13d

##mindblown ##cookinghack ##cookinghacks ##avocado ##lifehack ##tiktoklifehacks ##lifehacks

♬ original sound - margaretdrisi

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, δύο μέρες αργότερα δεν έχει πάρει τη χαρακτηριστική καφέ απόχρωση που παίρνει συνήθως. «Συνεχίζετε να “σκάβετε” γύρω από το κουκούτσι. Στο τέλος θα φτάσετε στη βάση και το κουκούτσι θα βγει μόνο του και θα δείτε ότι παραμένει πράσινο».

SHARE