Φωτιστικό από την ΙΚΕΑ
Φωτιστικό από την ΙΚΕΑ/Φωτογραφία: ikea.gr
ΙΚΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ

Το πλεκτό φωτιστικό από την IKEA που θα φέρει εξωτικό αέρα στο υπνοδωμάτιό σου


Σε μια γρήγορη αναζήτηση στη σελίδα της ΙΚΕΑ στο Instagram βρήκαμε ένα υπέροχο καπέλο φωτιστικού, το οποίο μπορείς να το τοποθετήσεις στο σαλόνι, αλλά και το υπνοδωμάτιο.

Φέτος το καλοκαίρι, το interior design υιοθετεί μια πιο φυσική, ξεκούραστη αισθητική και αυτό το καπέλο φωτιστικού από την ΙΚΕΑ ταιριάζει γάντι με την νέα τάση στην διακόσμηση του σπιτιού.

Αν είσαι σε διαδικασία που θέλεις να ανανεώσεις τον χώρο σου, δεν είναι απαραίτητο να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές, που απαιτούν χρόνο κι ενδεχομένως και αρκετό κόπο για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα. Μικρά items μπορούν από μόνα τους να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στο σπίτι σου, αλλάζοντας ταυτόχρονα και τη δική σου διάθεση.

Το χειροποίητο και πλεκτό φωτιστικό από την IKEA που θα φέρει εξωτικό αέρα στο υπνοδωμάτιό σου

Το χειροποίητο πλεκτό φωτιστικό LERGRYN από την ΙΚΕΑ είναι ιδανικό για το υπνοδωμάτιο, αλλά και το σαλόνι.

Είναι σε μπεζ χρώμα και ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Πλεονεκτήματα

Δημιουργήστε το δικό σας κρεμαστό φωτιστικό ή φωτιστικό δαπέδου συνδυάζοντας το καπέλο LERGRYN με το σετ καλωδίου ή τη βάση που σας αρέσει. Μεταφέρεται εύκολα στο σπίτι, καθώς το καπέλο φωτιστικού είναι σε επίπεδη συσκευασία.

Αυτό το ιδιαίτερο φωτιστικό από την ΙΚΕΑ θα αναβαθμίσει το interior design του σπιτιού σου και θα προσφέρει μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης στον χώρο. 

To καπέλο φωτιστικού από την ΙΚΕΑ κοστίζει 39.99 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

SHARE