Φωτογραφία: Instagram/ maeve.everett
Φωτογραφία: Instagram/ maeve.everett
16|02|2024 11:10
SHARE
DIET

Φοιτήτρια που έχασε 63 κιλά αποκαλύπτει τις περίεργες αλλαγές που είδε στο σώμα της -Θυμάται τα όνειρά της, άλλαξαν τα μαλλιά της


Η φοιτήτρια, Maeve Everett, δευτεροετής στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, έχασε 63 κιλά, σε 14 μήνες. Η ίδια αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Tik Tok πως η ζωή της άλλαξε εντελώς, και μάλιστα είδε αξιοσημείωτες αλλαγές

Με σχετικό βίντεο στα social media η Maeve αποκάλυψε πως, μετά το 14μηνο «ταξίδι» απώλειας κιλών παρατήρησε σημαντικές αλλαγές, όχι μόνο στην εμφάνισή και τη φυσική της κατάσταση αλλά και σε άλλους τομείς.

«Νομίζω ότι η φωνή μου έγινε λίγο πιο ψιλή και, περιέργως, έγινα λιγότερο αδέξια», εξήγησε στο βίντεο.

Τώρα που ζυγίζει 63 κιλά λιγότερα, αποκαλύπτει πως θυμάται τα όνειρά της. Παράλληλα, έχει διαπιστώσει πώς μετά την κατανάλωση ζάχαρης την πιάνει πονοκέφαλος.

@maeverett Some of these definitely surprised me 😳#weightloss #caloriedeficit ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Επίσης, οι μπούκλες των μαλλιών της έχουν αλλάξει εντελώς ενώ τα πέλματα των ποδιών της είναι «πιο ευαίσθητα».

Οι αλλαγές που παρατήρησε μετά την απώλεια κιλών

Η δίαιτα που ακολούθησε η Everett και οι ορμονικές διακυμάνσεις κατά της πιθανότατα συνέβαλαν στα παραπάνω «περίεργα», όπως περιγράφει στη Daily Mail.

Ο ειδικός πάντως στη λειτουργική ιατρική Will Cole εξήγησε σε συνέντευξή του στο Mindbodygreen, ότι οι εφιάλτες ή τα έντονα όνειρα έχουν συνδεθεί με αλλαγές στο σάκχαρο του αίματος και άλλες αλλαγές στο σώμα, αν και υπάρχει περιορισμένη έρευνα γύρω από τις αλλαγές στα όνειρα γενικά αποτοξίνωση.

Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση, η Everett μοιράστηκε με τους followers της ότι δεν ήταν μόνο το νούμερο των ρούχων της που άλλαξε αφού έχασε βάρος. Το νούμερο του παπουτσιού της πήγε από το μέγεθος 42 στο μέγεθος 39 ενώ δεν μπορεί πλέον να φοράει πολλά από τα παλιά αξεσουάρ της.

@maeverett I never would have thought that a belt could tell so much of my story 🥰 Know that you are stronger than you think !! #motivation #weightloss #youarestrong #tryingonoldclothes #beforeandafter #caloriedeficit #storytime #healthy #youareloved ♬ Notion - Tash Sultana

Όλα τα γυαλιά ηλίου της είναι τώρα πολύ φαρδιά για το πρόσωπό της και τα δάχτυλα και ο λαιμός της συρρικνώθηκαν σε σημείο που τα κοσμήματά της χρειάζονται αντικατάσταση.

Πολλά από τα χαρακτηριστικά της έχουν γίνει επίσης πιο εμφανή, συμπεριλαμβανομένων των ματιών της. Όπως η ίδια αποκαλύπτει συνήθιζε να ψωνίζει στο ανδρικό τμήμα αλλά τώρα μπορεί να μοιράζεται ρούχα με τη μαμά της και τις φίλους της.

Τέλος, τα θετικά αποτελέσματα της απώλειας βάρους της περιλαμβάνουν σημαντικές αλλαγές στην υγεία της. Το δέρμα της έχει καθαρίσει και έχει «σταματήσει εντελώς το ροχαλητό». Σπάνια αρρωσταίνει και ο πόνος στην πλάτη και τα γόνατά της έχει εξαφανιστεί.

@maeverett It’s important to remind yourself of how far you’ve come and how far you can go… just take it one step at a time ☺️💗 #weightloss #motivation #caloriedeficit #transformation ♬ Mount Everest - :)
SHARE