Γυναίκα χαμογελά
Φωτογραφία: Unsplash/You X Ventures
FIRST IMPRESSION

Η πρώτη εντύπωση που δίνεις στους άλλους ανάλογα με το ζώδιό σου


H πρώτη εντύπωση είναι πάντα πολύ σημαντική, γι΄αυτό και πολλοί δείχνουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους όταν συναντούν κάποιον για πρώτη φορά.

Λένε ότι η πρώτη εντύπωση που έχει κάποιος για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει είναι συνήθως και η πιο σωστή.Ο τόνος της φωνής, το χαμόγελο, το στιλ ντυσίματος, η στάση του σώματος και η δύναμη της χειραψίας επηρεάζουν ασυναίσθητα την εικόνα που θα σχηματίζει ο άλλος για εμάς. Η πρώτη εντύπωση που έχουμε σχηματίσει για έναν άνθρωπο δύσκολα σβήνει από την μνήμη μας, πάντα αναδύεται και ενισχύει την αρχική μας εκτίμηση.

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση που δίνεις σύμφωνα με το ζώδιό σου; Η αστρολογία υποστηρίζει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου που γίνονται αντιληπτά από τον άλλο τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας.

Διάβασε παρακάτω...

Tirachard Kumtanom from Pexels

Κριός

Είναι το ζώδιο που θα κάνει πάντα πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Με τον δυναμισμό του, την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό του για τα πράγματα.

Ταύρος

Ο Ταύρος αποπνέει μια ψυχραιμία και μια ηρεμία. Είναι συγκροτημένος, επίμονος και ανεξάρτητος.

Δίδυμος

Είναι ο άνθρωπος που θα μπει στον χώρο και θα μιλήσει σχεδόν με όλους. Φουλ κοινωνικός, του αρέσει το φλερτ και έχει την επικοινωνία στο τσεπάκι του.

Καρκίνος

Είναι ένας πολύ καλός ακροατής που θα δώσει πολύ προσοχή σε όσα του λες. Εκείνος βέβαια είναι πολύ μετρημένος στις κουβέντες του. Είναι αρκετά ντροπαλός σε μια νέα γνωριμία.

Λέων

Είναι ο άνθρωπος που αποπνέει αυτοπεποίθηση και πολλές φορές τον κατηγορούν ότι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Είναι το κέντρο της προσοχής και πολύ διασκεδαστικός στην παρέα.

Παρθένος

Είναι πάντα εύστοχος στα σχόλιά του. Μπορεί να μιλάει λίγο, γιατί είναι ντροπαλός, αλλά θα πει αυτό που πρέπει, όταν πρέπει!

Ζυγός

Είναι κοινωνικός και αποπνέει μια αισιοδοξία για τα πράγματα.Χαμογελά πιο συχνά και πιο γλυκά από τον καθένα.

Priscilla Du Preez/unsplash

Σκορπιός

To διαπεραστικό του βλέμμα. Οταν σε κοιτάξουν τα μάτια ενός Σκορπιού, θα το νιώσεις.

Τοξότης

Εχει ενέργεια, μιλάει αρκετά, είναι κοινωνικός και ενθουσιώδης και όλα αυτά μαζί σου δίνουν μια αίσθηση νευρικότητας.

Αιγόκερως

Δουλεύει πολύ, είναι φιλόδοξος και σοβαρός. Προτεραιότητά του είναι τα επαγγελματικά του και σου εμπνέει σεβασμό.

Υδροχόος

Θέλει να ξεχωρίζει και να κάνει την διαφορά, από το πρώτο δευτερόλεπτο! Είναι πολύ έξυπνος, ανεξάρτητος και ανοιχτόμυαλος.

Ιχθύς

Είναι τόσο εσωστρεφής και ντροπαλός, που ίσως θα σε κάνει να νομίζεις πως είναι λυπημένος.

SHARE