Κάδρα στο σαλόνι του σπιτιού
Έτσι μεταμορφώνουν πλέον τους τοίχους των σπιτιών τους οι deco lovers/Φωτογραφία: Brad Rumble/Unsplash
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Αντίο gallery walls -Αυτός είναι ο νέος τρόπος να διακοσμείς τον τοίχο το 2021


H τάση στη διακόσμηση που τις τελευταίες σεζόν άνθιζε στα μοντέρνα διαμερίσματα, τα gallery walls, φαίνεται ότι δεν είναι πλέον η Νο1 σε προτιμήσεις για την διακόσμηση του τοίχου.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το gallery wall αποτελείται από μία συλλογή από κάδρα, που μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετικό σχήμα ή εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο, και λειτουργεί ως ένας δημιουργικός τρόπος για να δώσουμε χρώμα και χαρακτήρα στον τοίχο μας.

Τη νέα χρονιά, οι deco lovers μεταμορφώνουν τους τοίχους του σπιτιού με διαφορετικό τρόπο και η νέα τάση της διακόσμησης για το 2021 αφορά τα ράφια! Oι χρήστες στο Pinterest αναζητούν ράφια στις αναζητήσεις και όλα δείχνουν πως οι τοίχοι αποκτούν προσωπικότητα και στιλ με αυτά.

Τα ράφια είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα διακοσμητική ιδέα που μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε κάθε χώρο του σπιτιού, από την κουζίνα και το σαλόνι μέχρι το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο, και να αντικαταστήσει τους γεμάτους κάδρα τοίχους.

Κάθε τοίχος, ακόμα κι αυτός που στα μάτια σας δεν επιδέχεται καμία αλλαγή, μπορεί να γίνει το πιο εμπνευσμένο focal point του σπιτιού. Τοποθετήστε ράφια αντί για κάδρα στον τοίχο και βάλτε επάνω οτιδήποτε σας αρέσει: από φωτογραφίες, διακοσμητικά στοιχεία, μέχρι βάζα, βιβλία και λουλούδια. Τα ράφια σας δίνουν την δυνατότητα να τοποθετήσετε κάποια αγαπημένα σας αντικείμενα και να δώσετε στον χώρο σας ένα πιο προσωπικό στιλ.

Τοποθετήστε στους τοίχους σας μοντέρνα ράφια τοίχου και εκμεταλλευτείτε κάθε σημείο του σπιτιού, για λόγους διακόσμησης και οργάνωσης. Κάντε μοναδικούς συνδυασμούς με επιτοίχια ράφια και δώστε ιδιαίτερο στιλ στο χώρο σας.

Tranmautritam/ Pexels

Προσθέστε λοιπόν στα ράφια τα αγαπημένα σας αναμνηστικά ή μικρά διακοσμητικά αντικείμενα για να αναδείξετε την προσωπική αισθητική σας.

SHARE