Ενα ζευγάρι απολαμβάνει τη θέα
Ο λόγος που χωρίζει το κάθε ζώδιο/Φωτογραφία: Unsplash/freestocks
ΖΩΔΙΑ

O λόγος για τον οποίο χωρίζει κάθε ζώδιο


Ενας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος, ειδικά όταν ένας από τους δύο δεν τον θέλει.

Κάθε χωρισμός ανατρέπει τα δεδομένα μας και είναι γεγονός ότι, στην αρχή, λίγο πολύ, όλοι δυσκολευόμαστε στο να προσαρμοστούμε στη νέα ροή της καθημερινότητάς μας. Μια σχέση όμως πρέπει να τελειώνει όταν οι άνθρωποι δεν νιώθουν καλά μέσα σε αυτή. 

Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή και οι σχέσεις κάποια στιγμή φτάνουν στο σημείο που ο κύκλος τους ολοκληρώνεται και ο χωρισμός γίνεται μονόδρομος. Κάθε άνθρωπος παίρνει την απόφαση να χωρίσει για εντελώς διαφορετικούς λόγους και έχει τα δικά του όρια σε ότι έχει να κάνει με τις ερωτικές σχέσεις. Σε αυτό το άρθρο θα εστιάσουμε στον βασικό λόγο για τον οποίο κάθε ζώδιο αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση του.

Κριός

Ο Κριός θα αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να χωρίσει όταν πλέον το πάθος στη σχέση έχει χαθεί. Είναι ένα ζώδιο που δεν αντέχει την ρουτίνα και όταν αισθανθεί ότι η φλόγα του έρωτα αρχίζει να σβήνει, τότε η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει. Δεν μπορεί να αφιερώσει χρόνο και ενέργεια σε μια σχέση που δεν έχει πάθος.

Ian Schneider on Unsplash

Ταύρος

Αν ο Ταύρος χάσει την εμπιστοσύνη του σε σένα, τότε ο χωρισμός είναι δεδομένος. Είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο αυτό το ζώδιο θα αποφασίσει να βάλει τέλος στη σχέση του και είναι σχεδόν αδύνατο να του αλλάξεις γνώμη (είναι γνωστό πως είναι αρκετά ξεροκέφαλος). Κατάλαβε ότι του είπες ψέματα; Του κράτησες κάποιο μεγάλο μυστικό; Δεν υπάρχει περίπτωση να σε συγχωρέσει!

Δίδυμος

Οταν δεν υπάρχει επικοινωνία στη σχέση, ο Δίδυμος δεν θα αργήσει να πει το αντίο. Αυτό το ζώδιο αν αντιληφθεί ότι μιλάτε διαφορετική γλώσσα και υπάρχει δυσκολία στην συνεννόηση, τότε ο χωρισμός είναι σίγουρος καθώς ο Δίδυμος κουράζεται πολύ από αυτό.

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο θα χωρίσει όταν νιώσει ότι η σχέση έχει συναισθηματικά κενά. Ο Καρκίνος θέλει να του δείχνεις ότι τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι και αν αυτό χαθεί, τότε σίγουρα θα αρχίσει να έχει πολλές αμφιβολίες για την πορεία της σχέσης του. Αν δεν νιώσει ότι τον αγαπάς, τότε δεν έχει νόημα για αυτόν να παραμείνει στη σχέση.


Edward Eyer from Pexels

Λέων

Ενας Λέων θα μείνει πραγματικά σε μια σχέση μόνο αν δει πόσο αφοσιωμένος είσαι. Είναι ένα υπερήφανο ζώδιο και δεν πρόκειται να συνεχίσει μια σχέση, αν είσαι ένα άτομο στο οποίο δεν θα βασιστείς και δεν θα επενδύσεις πάνω του. Αν νιώσει ότι τον παραμελείς και δεν εκτιμάς την αξία του, τότε προτιμά να είναι μόνος του. Χωρισμός για τον Λέοντα σημαίνει ότι το άλλο άτομο δεν του ήταν «αρκετό».

Παρθένος

Ενας Παρθένος θα αποφασίσει να χωρίσει εάν δει ότι τίθεται σε κίνδυνο η ειλικρίνεια. Θέλει τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα και δεν έχει καμία ανοχή στα δράματα. Θέλει αυτό που του λες να είναι η αλήθεια και αν δει ότι τα νερά είναι θολά, τότε σίγουρα θα θέλει να απομακρυνθεί. Θέλει να ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται και δεν του αρέσει καθόλου να ζει σε καθεστώτα αβεβαιότητας και μυστηρίου.

Ζυγός

Αν η σχέση δεν προσφέρει ισορροπία στον Ζυγό, τότε ο χωρισμός είναι μονόδρομος. Αυτό το ζώδιο θέλει να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στη σχέση του και για αυτό τον λόγο πάντα ψάχνει κάποιον που μπορεί να κατανοήσει τις ανάγκες του και να εναρμονίζεται με τις αξίες του. Για τον Ζυγό μια σχέση θα πρέπει να είναι πάντα ζωντανή, να εξελίσσεται και να αλλάζει. Αν δεν είναι, βαριέται εύκολα και φεύγει.

Σκορπιός

Ο βασικός λόγος που θα αποφασίσει να χωρίσει ένας Σκορπιός είναι όταν η σχέση πάψει να τον εξιτάρει σεξουαλικά. Το σεξ είναι πολύ σημαντικό για εκείνον και δεν νιώσει ικανοποιημένος σε αυτόν τον τομέα, τότε τα πράγματα ζορίζουν.


 Becca Tapert on Unsplash

Τοξότης

Ο Τοξότης χωρίς χιούμορ και θετική ενέργεια δεν μπορεί να αντέξει. Θέλει να τον κάνεις να γελάει, να ονειρεύεται και να μην καταπιέζεται. Αν τα πράγματα σοβαρέψουν, δεν γελάς με τα αστεία του και έχεις μια πιο συντηρητική στάση ζωής, τότε σίγουρα θα θέλει να φύγει.

Αιγόκερως

Θέλει την βοήθεια και την υποστήριξή σου. Επειδή είναι φιλόδοξος και μεγαλεπήβολος, δεν θέλει να νιώθει ότι τον καταπιέζεις και ότι τον εμποδίζεις από το να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Θέλει να είσαι δίπλα του και όχι απέναντί του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος χωρίζει όταν δεν του δώσεις καθόλου ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό του. Είναι ανεξάρτητος και αν νιώσει ότι τον καταπιέζεις, τότε θα προτιμήσει να μείνει μόνος του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Υδροχόο είναι να νιώσει την αίσθηση ότι είναι περιορισμένος. 

Ιχθύς

Η προσπάθεια μετράει πολύ για εκείνον. Αν νιώσει ότι δεν προσπαθείς για την σχέση σας, τότε αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα.

SHARE