Γυναίκα απολαμβάνει ηλιοβασίλεμα σε παραλία
Οταν κάποιος είναι περισσότερο ευτυχισμένος μόνος του/Φωτογραφία: Yarden/Unsplash
ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που νιώθουν καλύτερα όταν είναι single, παρά όταν είναι σε σχέση


Υπάρχουν κάποια ζώδια που τους αρέσει να περνούν χρόνο με τον εαυτό τους.

Είναι αυτοί που δεν φοβούνται την μοναξιά και θέλουν να έχουν περισσότερο προσωπικό χρόνο στις σχέσεις τους από τους υπόλοιπους. Μάλιστα, πολλές φορές η ανάγκη τους να είναι μόνοι είναι τόσο μεγάλη που στο τέλος καταλήγουν να είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα single, γιατί έτσι νιώθουν περισσότερο ευτυχισμένοι.

Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν 5 ζώδια που ο προσωπικός τους χρόνος είναι πάντα μεγάλη προτεραιότητα. Το ότι θέλουν να περνούν χρόνο με τον εαυτό τους, δεν σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένοι, απλά θέλουν να κάνουν πράγματα που είναι μόνο για εκείνους. Χρειάζονται λίγο χρόνο χωριστά από τον σύντροφό τους, ώστε να αποφύγουν να εξαντληθούν συναισθηματικά.

Η απόσταση μερικές φορές μπορεί να δράσει ευεργετικά και να ανανεώσει τη σχέση. Ο προσωπικός χώρος και χρόνος είναι αυτός που μας βοηθάει να ανασυγκροτηθούμε και να έρθουμε σε επαφή με το τι μας απασχολεί σε ατομικό επίπεδο, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε χώρο και για τις ανάγκες του συντρόφου μας.


Debby Hudson/Unsplash

Δίδυμος

Δεν αντέχει τη ρουτίνα σε μια σχέση και όσα επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά σε αυτή. Εχει ανάγκη να περνά χρόνο με τον εαυτό του και βαριέται πάρα πολύ εύκολα. Δεν είναι εύκολο να έχεις σχέση με έναν Δίδυμο, γιατί κάθε μέρα για εκείνον είναι διαφορετική. Ο Δίδυμος θέλει ελευθερία, του αρέσουν τα δύσκολα και όταν τα παίρνει όλα στο πιάτο και πιέζεται συναισθηματικά, τότε αρχίζει να βαριέται.

Τοξότης

Ενας Τοξότης δεν παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό του τα συναισθήματά του, πολύ απλά γιατί φοβάται τις σχέσεις αλλά και τις δεσμεύσεις. Είναι ένα ζώδιο που πραγματικά απολαμβάνει το να είναι μόνος του και δεν πρέπει με τίποτα να τον πιέσεις, γιατί θα αντιδράσει. Η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για έναν Τοξότη. Είναι ένα ζώδιο ανεξάρτητο, ενθουσιώδες και πολύ αισιόδοξο που αγαπάει την ελευθερία, την περιπέτεια και την αλλαγή.


Everton Vila/Unsplash

Κριός

Ο Κριός φοβάται την δέσμευση και δεν αντέχει τις πιέσεις από τον σύντροφό του. Όταν λοιπόν αισθάνεται ότι ο κλοιός στενεύει, εκεί μπλοκάρει και αισθάνεται μπερδεμένος. Του αρέσει να είναι αυτάρκης και να είναι ανεξάρτητος τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Το βασικό στοιχείο του χαρακτήρα ενός Κριού είναι η ανεξαρτησία. Του αρέσει να περνάει χρόνο με τον εαυτό του γιατί ξέρει πώς να περνάει καλά μόνος

Ταύρος

Το να μένει στο σπίτι με τον σύντροφό του κάνει τον Ταύρο να νιώθει χαρούμενος και ασφαλής. Αλλά ακόμα κι έτσι, έχει ανάγκη για λίγο προσωπικό χρόνο. Μπορεί να μην το λέει ευθέως, αλλά αν δείτε ότι γίνεται λιγομίλητος αφήστε τον να μείνει λίγο μόνος του. Διαφορετικά, μπορεί να εκνευριστεί. Και σίγουρα δεν θέλετε να είστε στο ίδιο σπίτι με έναν εκνευρισμένο Ταύρο!

Αιγόκερως

Δεν είναι και άσχημο για έναν Αιγόκερω να είναι μόνος του. Η μοναξιά του δίνει την αφορμή να σκεφτεί και να πατήσει καλύτερα στα πόδια του. Πολλές φορές είναι απορροφημένος με την δουλειά του, γιατί τον ενδιαφέρει η επαγγελματική καταξίωση. Εχει υψηλά στάνταρ και αν δεν βρει το κατάλληλο ταίρι μπορεί να είναι μόνος για απελπιστικά μεγάλο διάστημα. Ακόμη κι αν είναι σε σχέση, θέλει την ησυχία του και να κάνει πράγματα μόνος του που τον ευχαριστούν.

SHARE