Φρέσκα καρότα
Φωτογραφία: Unsplash/Jonathan Pielmayer
DO IT THE RIGHT WAY

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να καθαρίζεις τέλεια τα καρότα -Με μηδέν κόπο, σε ελάχιστο χρόνο


Το καθάρισμα των φρούτων και των λαχανικών δεν είναι ποτέ εύκολο και ευχάριστο, ακόμη και για όσους αγαπούν τη μαγειρική.

Για την ακρίβεια, είναι αγγαρεία τους περισσότερους, καθώς χρειάζεται χρόνο και λεπτοδουλειά για να καθαρίσεις τέλεια τα πάντα. Για παράδειγμα, οι πατάτες και τα καρότα είναι πολύ tricky στο καθάρισμα.

Από ό,τι φαίνεται, μάλιστα, τόσο καιρό τα καθαρίζαμε λάθος! Κι όμως, υπάρχει σωστός τρόπος που είναι λιγότερο απαιτητικός, χρονοβόρος και δύσκολος.

Ένας άνδρας έκανε την αποκάλυψη με ένα βίντεο στο Reddit που θα αλλάξει το παιχνίδι του καθαρίσματος των καρότων και όχι μόνο!

Ο άνδρας, λοιπόν, χρησιμοποιεί έναν αποφλοιωτή για να ξεφλουδίσει ένα καρότο. Αυτό που κάνει είναι να κατεβάζει προς τα κάτω τον αποφλοιωτή και στη συνέχεια να τον ανεβάζει προς τα πάνω, επαναλαμβάνοντας την κίνηση.

Man has life changing revelation from r/youseeingthisshit

Στην ουσία, αυτό που κάνει είναι να καθαρίζει το καρότο, μετακινώντας τον αποφλοιωτή πάνω-κάτω.Οι περισσότεροι καθαρίζουμε το καρότο και τα άλλα λαχανικά, προς μία κατεύθυνση, συνήθως από πάνω προς τα κάτω.

«Θεέ μου, μόλις βρήκα ότι γίνεται αυτό», ακούγεται λέει ο άνδρας στο βίντεο. «Ποιος να το ήξερε», καταλήγει. Με αυτόν τον τρόπο, εξοικονομήσεις χρόνο ενώ το καθάρισμα γίνεται παιχνιδάκι.

Το βίντεο έχει γίνει ήδη viral με χιλιάδες προβολές και σχόλια, που χαρακτηρίζουν το τρικ «life changing» και «mind blowing»!

SHARE