Παιώνιες
Φωτογραφία: Marta Dzedyshko/Pexels
PEONIES

Το λουλούδι που φέρνει τύχη στον έρωτα σύμφωνα με το feng shui


H παιώνια αποτελεί σύμβολο αγάπης και καλής τύχης.

Σύμφωνα με τους ειδικούς του Φενγκ Σούι φέρνει τύχη στον έρωτα και κρατά ζωντανό τον πόθο ενός ζευγαριού. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές νύφες επιλέγουν τις παιώνιες για την ανθοδέσμη τους την ημέρα του γάμου τους. Και αυτό γιατί το πανέμορφο αυτό ρομαντικό λουλούδι θεωρείται οιωνός της καλής τύχης για έναν ευτυχισμένο γάμο.

Πολλοί γνωρίζουν ότι το τριαντάφυλλο είναι το λουλούδι της αγάπης, ο κρίνος το σύμβολο της αγνότητας, αλλά για τις παιώνιες ξαφνιαστήκαμε όταν μάθαμε ότι είναι το σύμβολο της καλής τύχης στον αισθηματικό τομέα.

Στην Κίνα η παιώνια είναι η βασίλισσα των λουλουδιών και συνδέεται με την τιμή, τον πλούτο, την αγάπη και την ομορφιά. Αυτό το όμορφο λουλούδι σε απαλή ροζ απόχρωση ευνοεί τον τομέα των σχέσεων σύμφωνα με το Φενγκ Σούι. Είναι σύμβολο καλής τύχης και του έρωτα.

Αυτό το λουλούδι αντιπροσωπεύει τον ρομαντισμό κι ευνοεί τις γυναίκες και τον έρωτα. Το Φενγκ Σούι προτείνει αυτό το λουλούδι ώστε να βελτιώσετε την σχέση σας και τον γάμο σας, ή αν είστε μόνοι, να προσελκύσετε την αγάπη. 

Φωτογραφία: Kristina Paukshtite/Pexels

Αν θέλετε λοιπόν να προσελκύσετε την αγάπη και τον έρωτα στη ζωή σας αυτό που προτείνει το Φενγκ Σούι είναι να βάλετε παιώνιες στο σπίτι σας. Πάρτε ένα όμορφο διάφανο βάζο, βάλτε νερό και τοποθετήστε μερικές παιώνιες μέσα. Είναι πανέμορφες για το υπονοδωμάτιο, αλλά και για το σαλόνι. Οι παιώνιες έχουν εντυπωσιακά μεγάλα άνθη με διάμετρο που ξεπερνάει τα 10 εκατοστά και η περίοδος ανθοφορίας τους διαρκεί όλη την άνοιξη.

Οι παιώνιες φέρνουν τύχη στον έρωτα σύμφωνα με το feng shui -Ειναι σύμβολο αγάπης και καλής τύχης
Φωτογραφία: Valeriia Miller/Pexels

Είναι το κατεξοχήν ερωτικό λουλούδι που θα φέρει τύχη στα αισθηματικά σας και χαρίσει μια ρομαντική και όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

SHARE