πανσέληνος του Λύκου
Φωτογραφία: Unsplash
17|01|2022 16:00
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος του «Λύκου»: Τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο;


Ξημερώνει η πρώτη Πανσέληνος του 2022.

Μια Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 18 Ιανουαρίου και βρίσκεται στον άξονα του Καρκίνου και θα κάνει αντίθεση με τον σκοτεινό Πλούτωνα στον άξονα του Αιγόκερου.

Αυτό σημαίνει ότι έρχεται μια έντονη δόση δράματος και ένας καταιγισμός συναισθημάτων, μιας και ο Καρκίνος, ένα βαθιά συναισθηματικό ζώδιο θα φέρει στην επιφάνεια απωθημένα, έρωτες και πάθη, αλλά και απογοητεύσεις και καλά κρυμμένα παράπονα, που ίσως ακόμη δεν έχουν ειπωθεί.

Θα χρειαστεί για ακόμη μια φορά να επιστρατεύσουμε την ψυχραιμία μας και την λογική μας, ιδιαίτερα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι και θα επηρεαστούν περισσότερο και θα νιώσουν τις δονήσεις αυτής της Πανσέληνου.

Η Πανσέληνος του «Λύκου», όπως είναι γνωστό αυτό το πρώτο φεγγάρι του Ιανουαρίου, θα μας κάνει να παλέψουμε ανάμεσα σε συναίσθημα και λογική και θα οδηγήσει πολλούς από εμάς σε υπερβολές.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο σύμφωνα με το άρθρο του cosmopolitan.com:

ΚΡΙΟΣ

Η κοινωνική ζωή θα είναι ένας πονοκέφαλος για εσάς σήμερα και το βλέμμα σας θα είναι στραμμένο στο ταίρι σας. Εκεί θα θελήσετε να ισχυροποιήσετε τους δεσμούς σας και να γίνετε ένα δυναμικό και αγαπημένο ζευγάρι με το ταίρι σας. Για μην απογοητευτείτε προσπαθήστε να σκεφτείτε περισσότερο πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σας ζωής και όχι τόσο τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνηθίζετε να κρύβετε τα συναισθήματα σας και ίσως τώρα ήρθε η στιγμή να μιλήσετε για όλους και για όλα. Πάρτε λίγο χρόνο για να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας, πριν αποφασίσετε τι θα πείτε και σε ποιον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στα οικονομικά σας! Η φυσική σας ροή στον καταναλωτισμό θα σας βάλει σε πειρασμούς που καλό είναι να αποφύγετε. Σταθείτε δίπλα στους αγαπημένους σας, όταν σας χρειάζονται αλλά ακούστε τους και μην τους πνίγετε με την υπερβολή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάντε ένα διάλειμμα και αφιερώστε στον εαυτό σας το χρόνο που του αξίζει. Είναι μια χρονιά που μπορείτε να πετύχετε πολλά, εάν κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις. Αυτή η μέρα πρέπει να είναι μαι γιορτή για όσα έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής και για την προσωπική σας εξέλιξη.

ΛΕΩΝ

Σταματήστε να βάζετε την υπερηφάνεια και τον εγωισμό σας πάνω από όλα και να κρύβετε τα συναισθήματα σας. Με αυτή την Πανσέληνο θα έχετε την ευκαιρία να επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι ευάλωτος. Θυμηθείτε πως οι αγαπημένοι μας αξίζουν πάντοτε τις όποιες θυσίες καλούμαστε να κάνουμε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς αυτή θα είναι μια Πανσέληνος που θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στους γύρω σας. Όσοι νιώθετε πως εμποδίζουν τον δρόμο σας, ίσως πρέπει να απομακρυνθούν πια από κοντά σας. Μην νιώθετε υποχρεωμένοι σε κανέναν και πείτε την δική σας αλήθεια χωρίς φόβο.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε δώσει πολύ μεγάλη προσοχή τώρα τελευταία στον τομέα του σπιτιού και αυτό το φεγγάρι θα σας θυμίσει να μην αμελείτε την καριέρα σας. Πρέπει να φροντίσετε τους προσωπικούς σας στόχους, όπως και τους αγαπημένους σας και να βάλετε επιτέλους σε εφαρμογή τα σχέδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μήπως είχατε στο μυαλό σας να αλλάξετε κάπως το χώρο στον οποίο ζείτε; Ιδού η ευκαιρία! Πάρτε τις απαραίτητες προτάσεις για design και ανανεώστε το σπίτι σας, δίνοντας νέο αέρα στην καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σχέση σας με το χρήμα θα μπει στο μικροσκόπιο. Τελικά μπορεί το χρήμα να ελέγξει τα πάντα, πόσο το θέλετε στην ζωή σας και σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους; Θα επανεξετάσετε όλους τους τρόπους που σας κάνουν να εκφράζετε τον πραγματικό σας εαυτό, κάτι που είναι ναι μεν επίπονο, αλλά μόνο καλά έχει να σας δώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως λάβετε ένα μήνυμα ή μια κλήση από κάποιον πρώην σας. Δεν είναι κακό να θυμόμαστε τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος, αλλά πριν τους ανοίξετε και πάλι την πόρτα, σκεφτείτε το δύο φορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για εσάς, αφού σας καλεί να επανεξετάσετε εάν η δουλειά και η ζωή που επιλέξατε, είναι τελικά αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Δεν είναι ανάγκη φυσικά να τα αλλάξετε όλα εν μία νυκτί, αλλά πάρτε λίγο χρόνο για να δείτε τι σας ταιριάζει τελικά και κάντε ένα βήμα την φορά.

ΙΧΘΥΕΣ

Σταματήστε πια να σκέφτεστε τι πιστεύουν οι άλλοι. Υπάρχουν άπειρες απόψεις εκεί έξω και αν ακούτε τον καθένα, τότε το πιο πιθανό είναι να χάσετε τον εαυτό σας. Για αυτό και από εδώ και μπρος πρέπει να κινήστε χωρίς τον φόβο της κριτικής των άλλων.

SHARE