διπλωμένες πετσέτες σε κρεβάτι
Ο έξυπνος τρόπος/ Φωτογραφία: Lina Verovaya/ Unsplash
15|04|2020 08:10
SHARE
SMART HACK

Πώς διπλώνουν τις πετσέτες στα καταστήματα και έχουν πάντα οργανωμένα ράφια; -Viral βίντεο σου δείχνει τον τρόπο


Ένα viral βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok και μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές δείχνει τον τρόπο που διπλώνουν τις πετσέτες στα καταστήματα και τα ράφια τους είναι πάντα πολύ οργανωμένα.

Σίγουρα σας έχει τύχει να πάτε σε ένα κατάστημα με είδη για το σπίτι, να πάρετε μια πετσέτα από ένα ράφι, να την ξεδιπλώσετε για να τη δείτε καλύτερα και ύστερα να προσπαθήσετε να τη διπλώσετε ξανά, όπως ήταν, χωρίς επιτυχία.

Μια πρώην εργαζόμενη στο Bed Bath & Beyond -την πασίγνωστη αλυσίδα με προϊόντα για το σπίτι- ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Tik Tok, μέσα από το οποίο έδειχνε στους followers της πώς διπλώνουν τις πετσέτες οι υπάλληλοι των καταστημάτων, ώστε να διατηρήσουν άψογα οργανωμένα τα ράφια τους. Το βίντεο έγινε σχεδόν αμέσως viral και μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές.

Η @kristinalburn ανέβασε το βίντεο όπου μας δείχνει βήμα βήμα πώς να διπλώσετε τις πετσέτες σαν επαγγελματίας, για να μπορείτε να έχετε μια όμορφη και τακτοποιημένη ντουλάπα χωρίς κόπο. Μάλιστα, ένας άλλος χρήστης σχολίασε ότι έτσι διπλώνουν τις πετσέτες και σε πολλά ξενοδοχεία!

Ακολουθήστε τις πανεύκολες οδηγίες του βίντεο και μεταμορφώστε τα ντουλάπια σας:

@kristinalburn

how to properly fold a towel ? ##fyp ##PlayByPlay

♬ Chinese New Year - SALES
SHARE