Νοσοκόμα γάντια
Ο σωστός τρόπος/Φωτογραφία: SS-YouTube
09|04|2020 11:25
SHARE
VIRAL

Νοσοκόμα σου δείχνει πώς να βγάζεις τα γάντια σου χωρίς να ακουμπήσεις τα χέρια σου


Μέσα από ένα βίντεο στο TikTok η νοσοκόμα Nathaly Ceballos από την Ισπανία δείχνει τον τρόπο για να αφαιρούμε τα γάντια χωρίς να ακουμπήσουμε τα χέρια μας.

Αν και αυτή την περίοδο όλοι πρέπει να μένουμε σπίτι, υπάρχουν φορές που αναγκαζόμαστε να βγούμε. Μάσκα και προστατευτικά γάντια είναι για πολλούς απαραίτητα όταν βγαίνουν από το σπίτι. Όταν όμως πρέπει να τα βγάλουν, πολλοί αναρωτιούνται ποιος είναι ο σωστός τρόπος να το κάνουν, χωρίς να ακουμπήσουν τα καθαρά χέρια τους.

Έτσι, η νοσηλεύτρια Nathally Ceballos από την Ισπανία, ανέβασε στο προφίλ της στο Tik Tok ένα βίντεο που διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα, αλλά είναι πολύ χρηστικό. Δείχνει στους followers της ποιος είναι ο σωστός τρόπος να βγάζεις τα γάντια, ώστε να μην ακουμπήσεις το δέρμα σου, αλλά και τη μάσκα σου, ώστε να μην ακουμπήσεις το πρόσωπό σου.

Το βίντεο μετρά ήδη πάνω από 38 χιλιάδες προβολές, με τους χρήστες της δημοφιλούς κοινωνική πλατφόρμας να την ευχαριστούν για τις πολύτιμες οδηγίες της.  Με απλά και ξεκάθαρα βήματα, η νοσηλεύτρια -η οποία σύμφωνα με το προφίλ της στο TikTok εργάζεται σε παιδιατρικό ογκολογικό τμήμα- λύνει την απορία που πολλοί έχουν.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της νεαρής νοσηλεύτριας, το οποίο σίγουρα θα βρείτε πολύ βοηθητικό!

@nathalyceballos08

##comodeberser

♬ Choices (Yup) - E-40
SHARE