γυναίκες φίλες
Φωτογραφία: Unsplash/PriscillaDuPreez
16|07|2022 14:20
SHARE
ZΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο πονηρά ζώδια -δεν τους ξεφεύγει τίποτα


Ορισμένα ζώδια τείνουν να είναι αρκετά αφελή και εύπιστα, ενώ άλλα δεν αφήνουν τον εαυτό τους να ξεγελαστεί τόσο εύκολα.

Κάποιοι άνθρωποι έχουν μια εγγενή κλίση προς την πονηριά και δεν συνηθίζουν να εξαπατώνται από τους άλλους. Εμπιστεύονται την ισχυρή διαίσθησή τους και δείχνουν ικανοί να διαβάζουν τους ανθρώπους σαν ανοιχτό βιβλίο.

Αυτά είναι τα τρία πιο πονηρά ζώδια:

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι μετρ στην τέχνη της επικοινωνίας. Κάνουν πάντοτε στοχευμένες και κατάλληλες ερωτήσεις και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε μη λεκτικά σημάδια. Αν υπάρχει ανισορροπία μεταξύ αυτών που λέει ο άλλος και των εκφράσεων του προσώπου ή της γλώσσας του σώματός του, οι Δίδυμοι θα το παρατηρήσουν αμέσως. Οι Δίδυμοι θεωρούνται ανθρώπινοι ανιχνευτές ψεύδους και είναι οι καλύτεροι στον ζωδιακό κύκλο στον εντοπισμό της αλήθειας!

Ωστόσο, αυτό το ταλέντο εξηγείται από το γεγονός ότι οι ίδιοι δείχνουν ιδιαίτερα καλοί στο να... κρύβουν την αλήθεια! Οι Δίδυμοι εμφανίζονται ομιλητικοί και πολύ ανοιχτοί, αλλά ο εσωτερικός τους πυρήνας παραμένει κλειστός για τους άλλους. Τείνουν επίσης να είναι χαμαιλέοντες που σημαίνει πως από τη μία στιγμή στην άλλη μπορούν να αλλάξουν εντελώς συμπεριφορά, γεγονός που τους καθιστά ιδιαίτερα αψυχολόγητους.

Σκορπιός

Το ζώδιο του Σκορπιού είναι γνωστό για την πονηρή φύση του. Οι Σκορπιοί έχουν μια ιδιαίτερα ανεπτυγμένη διαίσθηση, η οποία τους βοηθά να παρατηρούν γρήγορα πότε μια ιστορία φαίνεται ελλιπής. Δεν συμβιβάζονται με αόριστες εξηγήσεις και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να εξιχνιάσουν μια κατάσταση και να πάρουν απαντήσεις. Είναι πραγματικοί γεννημένοι ντετέκτιβ!

Το ζώδιο του νερού έχει όμως μια αχίλλειο πτέρνα: τους ανθρώπους που αγαπάει. Οι Σκορπιοί εμφανίζονται ιδιαίτερα πιστοί και οι αγαπημένοι τους άνθρωποι αποτελούν τυφλά σημεία για την -σχεδόν- αλάνθαστη διαίσθησή τους. Ωστόσο, αν καταχραστείτε την εμπιστοσύνη του Σκορπιού, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το μένος του, καθώς θα τη βιώσει ως τρομερή και ασυγχώρητη προδοσία.

Παρθένος

Οι Παρθένοι αναλύουν ακατάπαυστα τον κόσμο που τους περιβάλλει, ενώ η προσοχή τους στη λεπτομέρεια και η ικανότητά τους να μαθαίνουν πάντα αυτό που θέλουν είναι αξιοσημείωτη.

Μόλις ένας Παρθένος πέσει πάνω στην παραμικρή ύποπτη λεπτομέρεια, τότε αρχίζει να κάνει ερωτήσεις και αποσπά με ευκολία τις πληροφορίες που χρειάζεται για να αντλήσει το πόρισμά του. Επομένως, αν έστω και μια μικρή ασυνέπεια είναι αόρατη στον υπόλοιπο κόσμο, θα τραβήξει ανεπανόρθωτα το βλέμμα των Παρθένων.

Αν προσπαθήσετε να ξεγελάσετε έναν Παρθένο, θα διαπιστώσετε γρήγορα ότι είναι ένα βήμα μπροστά από εσάς.

SHARE