Φωτογραφία: Polina Kovaleva/Pexels
Φωτογραφία: Polina Kovaleva/Pexels
ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Μαΐου


Ο Μάιος είναι μια ανάσα μακριά και απ΄ ότι φαίνεται 3 ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους.

Πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε ότι αυτός ο μήνας θα έχει και κάποιες δυσκολίες για όλους καθώς η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή συνιστά προσοχή στα θέματα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε, γράφουμε και στέλνουμε καθώς όπως σε κάθε ανάδρομη πορεία του Ερμή υπάρχουν προβλήματα και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία. H ανάδρομη πορεία του Ερμή ολοκληρώνεται στις 4 Ιουνίου, οπότε λίγο ακόμα υπομονή...

Ας δούμε όμως ποια ζώδια θα είναι τα τυχερά του Μαΐου:

Κριός

Αν είσαι μόνος ή μόνη έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια νέα γνωριμία. Εχεις μια έντονη αισιοδοξία και διάθεση για φλερτ. Ο μήνας ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Μαϊου και αυτό σημαίνει ότι έχεις ανεβασμένη αυτοπεποίθηση. Αν έχεις διάθεση να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, καλό είναι το υλοποιήσεις μετά τις 4 Ιουνίου που δεν θα είναι πια ο Ερμής ανάδρομος.

Λέων

Και εσύ θα έχεις όρεξη για ταξίδια και περιπέτειες. Θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις, να γνωρίσεις κόσμο και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Εχεις μια έντονη λαχτάρα για ανεξαρτησία και ελευθερία. Ισως αλλάξεις σπίτι ή και εργασία. Ολα είναι πιθανά! Και εσύ θα έχεις κάποια προβληματάκια στην επικοινωνία, οπότε να είσαι alert!

Φωτογραφία: Polina Kovaleva/Pexels

Τοξότης

Για κάποιους Τοξότες μπορεί να έρθει με τον Δία στον Κριό ο μεγάλος έρωτας στη ζωή τους, ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες αν είσαι γυναίκα Τοξότης να έχεις μια εγκυμοσύνη που θα σε ενθουσίασει! Αν σου προκύψει επαγγελματική πρόταση, καλό είναι να την αποδεχτείς μετά τις 4 Ιουνίου.

SHARE