Φιλες
Φωτογραφία: Andrea Piacquadio/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 3 πιο ύπουλα ζώδια -Φαίνονται ήσυχα, αλλά είναι πολύ εκδικητικά


Υπάρχουν κάποια ζώδια που καμουφλάρουν τα αισθήματά τους.

Μπορεί να φαίνονται αθώα και ήσυχα στην συμπεριφορά τους, αλλά μπορεί να γίνουν πολύ εκδικητικά και ύπουλα. Αυτά τα ζώδια είναι μαέστροι στην διπλωματία και μπορούν να διαχειριστούν τα αισθήματά τους, ιδίως όταν ζορίζονται. Βάζουν μπροστά την λογική και δεν αφήνουν το συναίσθημα να τους παρασύρει. 

Θα σε αντιμετωπίσουν με έναν τρόπο που δεν θα καταλάβεις αν σε συμπαθούν πραγματικά.
Αν θέλεις να μάθεις τα πραγματικά τους συναισθήματα για σένα, ξέχασέ το. Είναι η τακτική τους να παίζουν με κλειστά χαρτιά. 

Τα 3 πιο ύπουλα ζώδια -Φαίνονται ήσυχα, αλλά είναι πολύ εκδικητικά

Είτε με λόγια, είτε με πράξεις, υπάρχουν 3 ζώδια που δεν λένε και δεν δείχνουν όσα νιώθουν με αποτέλεσμα οι σκέψεις τους που κάνουν για σένα να είναι ένας γρίφος. Είναι ύπουλα και καλό είναι να προσέχεις πώς τους φέρεσαι. Δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι με τίποτα!

Ας δούμε ποια είναι:

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο έχει τεράστια υπομονή και μπορεί να διαχειριστεί και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Είναι τυπικός στην συμπεριφορά του και αν δεν συμπαθεί κάποιον δεν θα το δείξει. Θα είναι ευγενικός και μετρημένος. Οπότε, δεν θα καταλάβεις τι πραγματικά σκέφτεται για σένα. Ο Ταύρος απεχθάνεται το ρίσκο και τις αλλαγές και προτιμά να κρατάει μια διπλωματική συμπεριφορά παρά να γκρεμίσει τις σχέσεις γύρω του και να είναι στον αέρα. Είναι πολύ ήσυχος στη συμπεριφορά του, αλλά αρκετά εκδικητικός αν τον πληγώσεις.

Καρκίνος

Είναι γενικά ήρεμος, συναισθηματικά έξυπνος, αλλά δεν θα κάνει πίσω αν τον προσβάλεις. Ο Καρκίνος είναι στοργικός, ευαίσθητος και εύκολα μπορεί να κατανοήσει τα συναισθήματα των άλλων. Αλλά, γίνεται και αρκετά ύπουλος όταν θεωρεί πως οι άλλοι τον κοροϊδεύουν. Πιστεύει στο ρητό που λέει «κράτα τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου κοντύτερα», γι’ αυτό και δύσκολα θα καταλάβεις αν σε αντιπαθεί ή όχι. 


Φωτογραφία: Vinicius Wiesehofer/Pexels

Δίδυμος

Ο Δίδυμος λειτουργεί πάντα με βάση την λογική και το συμφέρον του. Μην περιμένεις συναισθηματισμούς από αυτό το ζώδιο. Πάντα σκέφτεται τι τον βολεύει και τι τον συμφέρει, ανάλογα με την περίσταση. Να θυμάσαι πως κάποια στιγμή θα χρησιμοποιήσει όλα όσα του είπες εναντίον σου για να βγει αυτός κερδισμένος. Απεχθάνεται να του κάνεις κριτική και είναι τρομερά απρόβλεπτος. Οι πράξεις του εξαρτώνται από τη διάθεσή του και αλλάζει πολύ εύκολα γνώμη.

SHARE