Ζευγάρι
Η κατάσταση είναι εκρηκτική/Φωτογραφία: Toa Heftiba/Unsplash
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Σύνοδος Αφροδίτης- Πλούτωνα στις 11 Δεκεμβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο


«Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη» τραγουδάει η Άννα Βίσση σε μία από τις αγαπημένες επιτυχίες της και πράγματι αυτή η φράση ταιριάζει γάντι στις μέρες που ζούμε.

Οπως διαβάζουμε στις 11 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου θα συναντήσει τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο και τα πράγματα θα βρίσκονται στα άκρα για πολλά ζώδια. Η ισορροπία και η ηρεμία θα βρεθούν εκτός σκηνικού και πολλά ζώδια θα βιώσουν κρίση και αλλαγές στη ζωή τους.

Οι σκηνές ζηλοτυπίας, τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, η εκδίκηση και οι αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές θα έχουν τις επόμενες ημέρες την τιμητική τους και καλό θα είναι πολλοί να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και ιδίως την υπομονή τους.

Οι συγκρούσεις θα είναι παρούσες για πολλούς και πολλοί θα βιώσουν έντονο θυμό, μίσος, πόνο και προδοσία. Βέβαια, επειδή όπως είπαμε πριν τα πράγματα θα βρίσκονται στα άκρα κάποιοι θα ζήσουν κεραυνοβόλους έρωτες και μεγάλο πάθος από παράνομες σχέσεις.

Η Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού Σταυρού, δηλαδή τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις τελευταίες μοίρες αυτών των ζωδίων.

Aς δούμε αναλυτικά:

Κριός

Θέλεις πάση θυσία να αποδείξεις την αξία σου στη δουλειά και θα κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις αυτό. Δυστυχώς όμως θα νιώσεις ότι κάποιοι σε ζηλεύουν στον εργασιακό σου χώρο και θα προσπαθήσουν να σε σαμποτάρουν. Μην μπεις στην διαδικασία να αποδείξεις ποιος είναι πιο ικανός και ισχυρός, γιατί ίσως χαθείς μέσα σε αυτό το παιχνίδι εξουσίας.


Ian Schneider/ Unsplash

Καρκίνος

Θα επικεντρωθείς αυτές τις μέρες στα άτομα που έχεις δίπλα σου και θα αποφασίσεις ότι σε κάποιους πρέπει να πεις αντίο καθώς δεν σου προσφέρουν καμία χαρά και ηρεμία. Οι τοξικές και κτητικές συμπεριφορές που βιώνεις τον τελευταίο καιρό θα σε προβληματίσουν και μάλλον ήρθε η στιγμή να αποτελέσουν παρελθόν για σένα. 

Ζυγός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα φέρει αλλαγές και κρίσεις μέσα στην οικογένεια και στο χώρο του σπιτιού σου. Είσαι σε οριακό σημείο και δεν αποκλείεται να έχεις πολλές εντάσεις και συγκρούσεις στις σχέσεις σου. 

Αιγόκερως

Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα γίνεται στο δικό σου ζώδιο και θέλεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Οι ριζικές αλλαγές είναι εδώ για σένα που θέλεις κάτι νέο στη ζωή του για να σε συναρπάσει. Πολύ πιθανό να συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

SHARE