ζώδια χωρισμός 2024
Φωτογραφία: Kelly Sikkema/ Unsplash
01|01|2024 09:28
SHARE
BREAK UP

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στο 2024


Ο έρωτας είναι πάντοτε απρόβλεπτος αλλά μερικές φορές οι προβλέψεις των ζωδίων έχουν τις απαντήσεις για τις μεγάλες αλλαγές που μπορεί να έρχονται στις σχέσεις μας.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Σούζαν Τέιλορ στο Astrofame, η φετινή χρονιά θα είναι μια χρονιά αλλαγών για τα περισσότερα ζώδια αλλά για ορισμένους του ζωδιακού οι ραγδαίες αλλαγές θα φέρουν και το τέλος μιας σχέσης ή ενός γάμου.

Είτε αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα στις σχέσεις τους είτε μια αναπάντεχη εξέλιξη θα ταράξει την ισορροπία και την αρμονία του ζευγαριού, είναι πιθανό τα ζώδια αυτά να επιστρέψουν στην εργένικη ζωή μέσα στη διάρκεια της χρονιάς.

Είτε ο χωρισμός λειτουργήσει σαν ένα μικρό διάλειμμα και σας επανενώσει με τον σύντροφό σας, είτε πρόκειται για ένα κεφάλαιο που κλείνει οριστικά, να θυμάστε ότι κάθε αλλαγή είναι για το καλύτερο.

Τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στο 2024

Λέων

Η ασυμβατότητα θα χωρίσει φέτος τον Λέοντα από τον σύντροφό του. Τον Φεβρουάριο του 2024, μια παγωνιά μπορεί να εγκατασταθεί στη σχέση του, η οποία είτε θα οδηγήσει σε έναν απροσδόκητο χωρισμό, είτε σε μια δραστική αλλαγή που θα τον αφήσει συγκλονισμένο. Ωστόσο, Λέοντες, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα παρατήσετε. Αν χειριστείτε την κατάσταση με διακριτικότητα και ευαισθησία, ίσως να διαφαίνεται στον ορίζοντα μια συμφιλίωση. Το κλειδί; Η γοητεία σας. Χρησιμοποιήστε την για να σώσετε ό,τι μπορεί να σωθεί και να ξανακερδίσετε τον σύντροφό σας, χωρίς ωστόσο να παραμελείτε τα προβλήματα που οδήγησαν ως τη ρήξη.

Σκορπιός

Η ρουτίνα θα γίνει η αιτία χωρισμού για τον Σκορπιό το 2024. Μεταξύ μιας παθιασμένης συνάντησης που θα μπορούσε να ανανεώσει την ύπαρξή σας και ενός πιθανού χωρισμού που διαφαίνεται στον ορίζοντα, η χρονιά υπόσχεται ανατροπές. Συνίσταται λοιπόν, προσοχή, καθώς οι επιπλοκές μπορεί να επηρεάσουν τα ερωτικά σας τον Απρίλιο και τον Δεκέμβριο. Μην αφήσετε τα συναισθήματα να σας κατακλύσουν- προχωρήστε με προσοχή.

Τοξότης

Για τον Τοξότη, το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά για επίπονες αποφάσεις. Γνωστοί για την ανεξαρτησία και την αποφασιστικότητά σας, μπορεί να κάνετε ένα τολμηρό βήμα όπως ένας χωρισμός τον Φεβρουάριο, τον μήνα των ερωτευμένων, ή τον Αύγουστο, κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Είναι μια τολμηρή κίνηση αλλά απόλυτα ταιριαστή στην ιδιοσυγκρασία του Τοξότη.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια χαοτική ερωτική ζωή το 2024. Ανάμεσα σε φλογερούς έρωτες, πάθος και ζήλια που θα μπορούσε να σας καταβροχθίσει, η χρονιά υπόσχεται ένταση. Προσθέστε την πιθανότητα ενός χωρισμού και η εικόνα μπορεί να φαίνεται θολή. Κάθε προσπάθεια να διευκολύνετε την κατάσταση μπορεί να περιπλέκεται από τον σύντροφό σας και το αντίστροφο. Μπορεί να μπερδευτείτε, αλλά να θυμάστε ότι οι δύσκολες εμπειρίες μπορούν να οδηγήσουν σε βαθύτερη και πιο ανθεκτική αγάπη.

SHARE