Φωτογραφία: Jodie Louise/Pexels
Φωτογραφία: Jodie Louise/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 4 ζώδια που πάντα θα κατηγορήσουν τον πρώην τους


Υπάρχουν τέσσερα ζώδια που πάντα θα κατηγορήσουν την πρώην τους και θα ρίξουν όλο το φταίξιμο σε εκείνον/η μετά τον χωρισμό.

Σου έχει τύχει ποτέ να βγεις ραντεβού με κάποιον και σε κάποια στιγμή της κουβέντας σας να σου κατηγορεί την πρώην του; Σίγουρα μια τέτοια άβολη στιγμή δεν αφήνει ωραία γεύση και μάλιστα κάνει και πολύ κακή πρώτη εντύπωση.

Οταν κάποιος σου κατηγορεί έναν άλλον άνθρωπο και μάλιστα το κάνει συχνά και για άλλους, τότε είναι πολύ πιθανό να σε κατηγορήσει και σένα στο άμεσο μέλλον. Και αυτό είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους.

Στην αστρολογία υπάρχουν τέσσερα ζώδια που θα κατηγορήσουν πάντα τον πρώην τους και θα ρίξουν όλο το φταίξιμο του χωρισμού σε αυτούς.

Ας δούμε τα 4 ζώδια που θα κατηγορήσουν πάντα τον πρώην τους

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο δεν αντέχει τους χωρισμούς και τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή του. Δίνει πολλές ευκαιρίες στη σχέση του και προσπαθεί να τη σώσει με πολλή προσπάθεια. Οταν χωρίσεις τον Ταύρο, θα νιώσει πολύ αδικημένος καθώς θεωρεί τον εαυτό του πολύ σωστό. Να περιμένεις επομένως να σου μιλήσει για την άδικη συμπεριφορά που δέχτηκε από τον πρώην του.

Φωτογραφία: cottonbro/Pexels

Καρκίνος

Ο Καρκίνος σπάνια παίρνει την απόφαση να χωρίσει. Οταν τον χωρίσουν βγάζει μία μεγάλη κακία και μπορεί να γίνει εκδικητικός. Σίγουρα θα κατηγορήσει τον πρώην σύντροφό του και θα βγάλει το παράπονό του.

Δίδυμος

Κοινωνικός, επικοινωνιακός και πάντα πρόθυμος για διασκέδαση. Ο Δίδυμος έχει άποψη για τα πάντα και μετά από έναν χωρισμό θα πετάξει το «καρφάκι» του για την πρώην του. Ο Δίδυμος δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη της σχέση που έληξε άδοξα και θα σου πει την ιστορία του, διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα και την πραγματικότητα.

Κριός

Αυτό το ζώδιο θα κατηγορήσει τον/την πρώην του για όλα και φυσικά δεν αναγνωρίζει καμία δική του ευθύνη. Ο Κριός θα σου πει ότι αδικήθηκε και ότι εκείνος ήταν σωστός σε όλα.

SHARE