Τρία είναι τα ζώδια

Tα 3 ζώδια που κάνουν λάθος σχέσεις επειδή φοβούνται να είναι μόνα

Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν 3 ζώδια που προτιμούν να είναι σε μια λάθος σχέση παρά να είναι μόνα τους.

Φοβούνται την μοναξιά και τρομάζουν στην ιδέα ότι θα μείνουν μόνοι. Προτιμούν να είναι με έναν λάθος σύντροφο παρά να είναι μόνοι τους και σίγουρα διαβάζοντας αυτές τις γραμμές έχεις ήδη στο μυαλό σου κάποιον που γνωρίζεις και είναι σε μια τέτοια κατάσταση.

Αυτά τα τρία ζώδια έχουν μια δυσκολία στο να πάρουν την απόφαση του χωρισμού και μένουν σε μια σχέση που δεν τους ικανοποιεί, αλλά δυστυχώς δεν κάνουν κάτι για αυτό.Προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες ώστε να μείνουν σε μια σχέση που δεν περνούν καλά.

Εξαντλούν όλα τα όρια της υπομονής τους και η απόφαση να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τούς μοιάζει εφιάλτης. Αγχώνονται, υπομένουν κακές συμπεριφορές και κάθε φορά δίνουν μια παράταση σε μια σχέση που θα έπρεπε να είχε λήξει εδώ και καιρό. Είναι λες και το «αντίο» είναι με έναν τρόπο η συντέλεια του κόσμου.

Tα ζώδια που θα επιλέξουν τον λάθος σύντροφο από το να είναι μόνα τους

Ας δούμε τα 3 ζώδια που δεν θέλουν να είναι μόνοι:

Ιχθύς

Ο τελευταίος που θα φύγει από μια σχέση είναι ο Ιχθύς. Έχει ανάγκη να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο στον οποίο μπορεί να στηριχτεί και φοβάται να μείνει μόνος. Αυτό το ζώδιο έχει ανασφάλειες και φοβάται την μοναξιά. Ενας Ιχθύς δεν νιώθει ολοκληρωμένος αν δεν έχει κάποιον να διοχετεύει την αγάπη του.

Καρκίνος

Φοβάται τη μοναξιά περισσότερο από κάθε τι στον κόσμο, οπότε ένας χωρισμός είναι πραγματικός εφιάλτης. Οι αποχωρισμοί είναι το χειρότερό του και η μοναξιά του προκαλεί άγχος και στρες. Δεν παίρνει την απόφαση να δώσει ένα οριστικό τέλος ακόμη κι αν όλα έχουν φτάσει στην άκρη του γκρεμού. Ο συναισθηματικός και ανασφαλής Καρκίνος έχει ανάγκη την σταθερότητα και την δέσμευση και ελπίζει πως το στραβό θα ισιώσει.

 Vladimir Kudinov from Pexels

Ζυγός

Νιώθει συναισθηματικά άδειος όταν είναι μόνος του. Η μοναξιά δεν του πάει καθόλου και υποφέρει. Επίσης ο Ζυγός θα διστάσει να τερματίσει μια σχέση επειδή θέλει να είναι 100 τοις εκατό σίγουρος για την απόφασή του. Οι Ζυγοί δεν αντέχουν να είναι μόνοι τους και πολλές φορές δημιουργούν σχέσεις που δεν τους εκφράζουν μόνο και μόνο για να αποφύγουν τη μοναξιά. Έτσι, παρόλο που ξέρουν ότι η σχέση δεν τους ικανοποιεί και τους ταλαιπωρεί, προσπαθούν να ξεγελάσουν τον εαυτό τους. Θεωρούν ότι ένας χωρισμός ισούται με αποτυχία.