Γυναίκα στην παραλία
Τι πρέπει να κάνει κάθε ζώδιο ξεχωριστά/Φωτογραφία: Andrea Piacquadio/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι χρειάζεται κάθε ζώδιο για να αντιμετωπίσει μια κακή μέρα


Ολοι έχουμε αντιμετωπίσει μια κακή ημέρα, η οποία συνήθως ξεκινάει από το πρωί που θα ξυπνήσουμε.

Οταν έχεις κακή διάθεση αισθάνεσαι ότι τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλά. Μπορεί να ξύπνησες στραβά και όλα να δείχνουν πως δεν θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου. Νυστάζεις, δεν έχεις δύναμη να σηκωθείς από το κρεβάτι, τα μαλλιά σου δεν στρώνουν, θα χάσεις το λεωφορείο αν δεν βιαστείς, θα υπάρχει πολλή κίνηση στο δρόμο, στη δουλειά θα νιώθεις πως κανένας δεν σε καταλαβαίνει και μετά από όλα αυτά θα πρέπει να γυρίσεις σπίτι και να μαγειρέψεις. Απλά η μέρα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά από το πρωί.

Υπάρχουν μέρες που όλα δείχνουν από το πρωί να πηγαίνουν στραβά. Και παρ’ όλο αυτά, εσύ προσπαθείς να πας παρακάτω χωρίς να επηρεαστείς και να χάσεις την ψυχραιμία σου. Όμως οι αναποδιές συνεχίζονται κι εσύ παίρνεις βαθιές ανάσες πριν εκραγείς. Πώς μπορείς λοιπόν να ξεπεράσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται μια τέτοια κακή μέρα; Η αστρολογία έχει την απάντηση για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός

Ο Κριός θα πάει για τρέξιμο έξω στη φύση ή θα πάει το απόγευμα στο γυμναστήριο. Επίσης θα θέλει να κάνει σεξ ή να κάνει κάτι πολύ απλό όπως να παίξει ένα βιντεοπαιχνίδι. Θα κάνει δηλαδή οτιδήποτε μπορεί να του αποσπάσει την προσοχή και να τον κάνει πιο χαρούμενο.

Ταύρος

Οταν ο Ταύρος έχει μια δύσκολη μέρα τότε η λύση για να του φτιάξει η διάθεση είναι να περιποιηθεί τον εαυτό του. Θα πάει στο κομμωτήριο, θα φτιάξει τα νύχια του ή θα πάει σε ένα σπα για μασάζ. Αν μείνει σπίτι, τότε ένα χαλαρωτικό μπάνιο και ένα ποτήρι λευκό κρασί είναι ιδανικά για μια κακή μέρα. 

Δίδυμος

Ο Δίδυμος ως επικοινωνιακό ζώδιο θα στείλει μηνύματα στο facebook και το Instagram. Συνήθως έχει ομαδικές συνομιλίες με τους φίλους του, όπου κάνει χιούμορ για να ξεχαστεί.

Φωτογραφία:Roberto Nickson/Pexels

Καρκίνος

Αυτό το συναισθηματικό ζώδιο θα θελήσει να κάνει μια σοβαρή συζήτηση με ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Ο Καρκίνος θα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα με το να μοιραστεί τα συναισθήματά του με κάποιον που εμπιστεύεται.

Λέων

Για να νιώσει καλύτερα ένας Λέων θα πρέπει κάποιος να του υπενθυμίσει πόσο καλός είναι και να τον επαινέσει.

Παρθένος

Ο Παρθένος ως ορθολογιστής θα εστιάσει στο να κάνει καλύτερη την υπόλοιπη ημέρα του.

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν θέλει να είναι μόνος στις δύσκολες στιγμές του. Θα ζητήσει από τους φίλους του να βγουν έξω για να μην είναι σπίτι.

Σκορπιός

Μπορεί να είναι δελεαστικό για έναν Σκορπιό να κλειδωθεί στο σπίτι του για να αντιμετωπίσει μια πολύ κακή μέρα. Εκτός όμως από αυτό, θα θέλει να ταξιδέψει μόνος του σε κάποιο κοντινό μέρος για να χαλαρώσει.

Τοξότης

Ο Τοξότης όταν δεν είναι καλά έχει τάσεις φυγής. Ετσι, θα πάρει το αυτοκίνητό του και θα πάει μια βόλτα.

Αιγόκερως

Θέλεις να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα; Πες του έναν καλό λόγο και παίνεψέ τον για τα επιτεύγματά του.

Υδροχόος

Αυτό το ζώδιο θα συζητήσει με κάποιον φίλο για ένα φιλοσοφικό θέμα.

Ιχθύς

Το μόνο που έχει ανάγκη είναι να τον φροντίσει κάποιος και να του δώσει προσοχή όταν βιώνει μια κακή μέρα.

SHARE