Το ψωμί είναι αναπόσπαστο κομμάτι του τραπεζιού μας. Το αγαπάμε, καθώς είναι αφράτο και γευστικό και συνοδεύει τέλεια τα περισσότερα πιάτα μας.
Ακόμη κι αν κάνεις διατροφή και το έχεις περιορίσει, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι το ψωμάκι είναι μια αγαπημένη γεύση ήδη από τα παιδικά μας χρόνια.
Ωστόσο, πολλές φορές (αν όχι τις περισσότερες), όταν αγοράζουμε μια φρατζόλα και αφού απολαύσουμε μερικές φέτες ψωμιού όσο είναι φρέσκο, ξεχνάμε να βάλουμε το υπόλοιπο στο ψυγείο για να διατηρηθεί.
Το αποτέλεσμα; Το ψωμί σκληραίνει και γίνεται σαν πέτρα, ήδη από την δεύτερη ημέρα.
Μην σκας όμως, καθώς βρήκαμε πώς μπορείς να επαναφέρεις το μπαγιάτικο ψωμί στην αρχική του κατάσταση.
Αν δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες και δεν έχει εμφανίσει ίχνος μούχλας, υπάρχει ένα απλό τρικ για να μαλακώσεις το ψωμί και να το κάνεις ξανά αφράτο.
Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγο νερό και τον φούρνο σου, σύμφωνα με το MyDomaine.