Φωτογραφία: Pexels/@karolina-grabowska
Φωτογραφία: Pexels/@karolina-grabowska
18|05|2022 08:08
SHARE
FENG SHUI

5 τρόποι να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή με τη βοήθεια του Φενγκ Σούι


Μπορεί το Φένγκ Σούι να βελτιώσει εκτός από την υγεία και την ενέργεια του χώρου, ακόμη και τη σεξουαλική μας ζωή και αν ναι, πώς;

Το Φενγκ Σούι -η αρχαία τέχνη και επιστήμη της εξισορρόπησης των ενεργειών- αναπτύχθηκε στην Κίνα πριν από χιλιάδες χρόνια ως ένας τρόπος διασφάλισης της υγείας και της καλής τύχης.

Ακόμη κι αν σου φαίνεται περίεργο, απλά σκέψου πως, με την εξισορρόπηση της ενέργειας, μπορείς να έχεις και ό,τι άλλο χρειάζεσαι.

Πώς θα βελτιώσεις πρακτικά όμως τη σεξουαλική σου ζωή με 5 απλούς τρόπους; Το πρώτο δωμάτιο που σίγουρα πρέπει να προσέξουμε αλλά και να φροντίσουμε να έχει καθαρή ενέργεια, είναι η κρεβατοκάμαρα.

Σκοπός είναι να υπάρξει ισορροπία και αρμονία στο δωμάτιο αυτό. Όπως άλλωστε χαρακτηριστικά τονίζει η Ellen Whitehurst, η ακαταστασία στο σπίτι και συγκεκριμένα στην κρεβατοκάμαρα αντικατοπτρίζεται σε όλες τις σχέσεις μας, ιδιαίτερα σε αυτή που έχουμε με τον σύντροφό μας».

Πώς να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή με τη βοήθεια του Φενγκ Σούι

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, τα χρώματα παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Τα ροζ και τα κόκκινα είναι τα χρώματα για τον έρωτα και το σεξ αντίστοιχα, επομένως για να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή πρέπει να «παίξετε» με αυτά τα χρώματα στο υπνοδωμάτιό σας. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως πρέπει να βάψετε τους τοίχους κόκκινους, μπορείτε όμως να προσθέσετε μικρές διακοσμητικές πινελιές -ένα βάζο με ροζ λουλούδια ή ένα χαλί σε αυτές τις αποχρώσεις.

Φωτογραφία!pexels/@max-vakhtbovych

Προσοχή στα αρώματα

Ο τρόπος που μυρίζει ο προσωπικός μας χώρος μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ερωτική μας ζωή. Αν ψάχνεις τη μυρωδιά που θα σου δώσει αυτό που ζητάς, δηλαδή έντονη ερωτική ζωή, προτίμησε το γιασεμί.

Εστιάστε στις -σημαντικές- μικρές λεπτομέρειες

Τα μαλακά σεντόνια, τα μεταξωτά ρούχα και οτιδήποτε είναι ευχάριστο στην αφή είναι απαραίτητα για την κρεβατοκάμαρα. Χρησιμοποιήστε πολυτελή λευκά είδη και διάφορες υφές στην κρεβατοκάμαρα.

Τα κεριά είναι θαυματουργά

Η συγγραφέας και ειδικός στον τρόπο ζωής Ellen Whitehurst λέει ότι, τα ροζ κεριά στην πίσω δεξιά γωνία του υπνοδωματίου μπορεί να δώσουν μια λάμψη στην ερωτική σας ζωή. Οι αιθέριες μυρωδιές, τα χρώματα των κεριών αλλά και η φλόγα τους, μπορούν να μετατρέψουν ένα βαρετό βράδυ σε μια νύχτα έντονου πάθους.

Φωτογραφία: pexels/@anete-lusina

Προσπάθησε η κρεβατοκάμαρα σου να μην είναι και ο χώρος εργασίας σου

Όσο δύσκολο κι αν είναι, αν βρίσκεσαι σε ένα μικρό διαμέρισμα, είναι σημαντικό η κρεβατοκάμαρα να είναι απομονωμένη από εξωτερικά ερεθίσματα, δηλαδή, τα άγχη της δουλειάς. Είναι σημαντικό η κρεβατοκάμαρα να είναι για ξεκούραση, ο χώρος για τις ερωτικές στιγμές σου. Αν όμως αυτό δεν είναι εύκολο και έχεις το γραφείο σου μέσα στο δωμάτιό σου, προσπάθησε να το απομονώσεις με ένα παραβάν ή κάτι άλλο, ώστε να μην είναι στο οπτικό σου πεδίο όταν ξαπλώνεις.

SHARE