Φλερτ
Φωτογραφία: Edward Eyer/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 4 ζώδια που χάνουν γρήγορα το ερωτικό ενδιαφέρον τους


Tέσσερα είναι τα ζώδια που όσο γρήγορα ενθουσιάζονται, άλλο τόσο γρήγορα χάνουν το ερωτικό ενδιαφέρον τους.

Αυτά τα τέσσερα ζώδια θα ενθουσιαστούν γρήγορα με ένα νέο πρόσωπο, αλλά θα το βάλουν γρήγορα στα πόδια είτε επειδή κάποιος άλλος τους κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον, είτε επειδή βαρέθηκαν γρήγορα. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση να έχασαν το ερωτικό τους ενδιαφέρον επειδή τα πράγματα άρχισαν λίγο να σοβαρεύουν με ερωτήσεις πού πάμε, τι κάνουμε και αν είμαστε σε σχέση.

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια:

Τοξότης

Η ζωή είναι ένα ταξίδι για τον Τοξότη δίχως εμπόδια. Είναι κοινωνικός, του αρέσει η περιπέτεια και το ερωτικό του ενδιαφέρον χάνεται εύκολα καθώς κάθε φορά όλο και κάτι άλλο τον εξιτάρει περισσότερο. Θέλει να μην τον περιορίζεις, να μην του λες τι πρέπει να κάνει και να τον αφήσεις στο αιώνιο πάρτι του. Εχει χιούμορ, του αρέσει το φλερτ και αναζητεί νέες εμπειρίες.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος ερωτεύεται εγκεφαλικά. Του αρέσει να μιλάει, να φλερτάρει και το ερωτικό παιχνίδι. Ωστόσο, το πρόβλημα του είναι ότι χάνει πολύ εύκολα και γρήγορα το ενδιαφέρον του. Βαριέται εύκολα και είναι πολύ κυκλοθυμικός. Αλλάζει πολύ εύκολα γνώμη αλλά και ερωτική διάθεση. Αυτό το ζώδιο δεν δεσμεύεται συναισθηματικά εύκολα και έχει την φήμη του άπιστου.

Ζυγός

Είναι περισσότερο ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα παρά με το άτομο που έχει δίπλα του. Ο άνδρας Ζυγός ξενερώνει με τις γυναίκες που «μουτρώνουν» με το παραμικρό και που ζηλεύουν. Και ο Ζυγός είναι η αλήθεια ότι φλερτάρει, οπότε ένα κτητικό άτομο δεν μπορεί να κάνει σχέση μαζί του. Δεν του αρέσουν οι εντάσεις και θέλει να βλέπει την παρέα του. Αν εσύ προτιμάς να βρίσκεστε διαρκώς οι δυο σας και δεν σου αρέσει να περνάτε και χρόνο με την παρέα του, τότε ναι, το ερωτικό του ενδιαφέρον θα εξανεμιστεί αμέσως. Ο Ζυγός αναζητάει το όμορφο παραμύθι στη ζωή του και όταν καταλάβει ότι εσύ δεν του δίνεις κάτι τέτοιο, τότε θα φύγει.

Τα 4 ζώδια που το ερωτικό ενδιαφέρον τους εξανεμίζεται σχετικά γρήγορα
Φωτογραφία: Pexels

Υδροχόος

Αυτό το ζώδιο είναι σαν να έχει τσακωθεί με το συναίσθημα. Είναι περισσότερο της λογικής και το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις είναι να του ζητήσεις εξηγήσεις για το πού παει αυτή η σχέση. Ο Υδροχόος αγαπέι την μοναξιά του και θέλει να περνάει χρόνο με τον εαυτό του. Δεν αντέχουν καμία πίεση σε μια σχέση και το ερωτικό τους ενδιαφέρον θα εξανεμιστεί γρήγορα αν νιώσουν ότι τα πράγματα σοβαρεύουν. Αλλωστε είναι Αέρας, τι περιμένεις;

SHARE