ζευγάρι φιλί
Φωτογραφία: Unsplash/john-schnobrich
25|04|2022 13:00
SHARE
ONE NIGHT STAND

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανό να κάνουν one night stand


Τα άστρα έχουν μια απάντηση για όλα και, στον τομέα του σξε, φαίνεται πως υπάρχουν ορισμένοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που ευκολότερα θα ενέδιδαν στον πειρασμό ενός one night stand.

Κάποια ζώδια είναι αυθόρμητα και με έντονη ερωτική ζωή ενώ άλλα, τείνουν να κρατούν χαμηλούς τόνους. Τα ζώδια του νερού είναι ιδιαιτέρως συναισθηματικά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι όλα το ίδιο «ντροπαλά».

Οι Ιχθύες, για παράδειγμα, είναι πιο ρομαντικοί και έτσι οι πιθανότητες να κάνουν one night stand μειώνονται στο ελάχιστο ενώ οι Σκορπιοί με το έντονο σεξαπίλ τους αυξάνουν τις πιθανότητες.

Τα ζώδια της Γης και της φωτιάς φαίνεται πως μπαίνουν στη λίστα εκείνων που θα έκαναν
one night stand ευκολότερα και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον έντονο ερωτισμό που κρύβουν μέσα τους.

Παρακάτω, δείτε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ενέδιδαν ευκολότερα σε ένα
one night stand
όπως τα ταξινόμησε το Stylecaster.com

Τοξότης
Οι Τοξότες είναι εκείνοι οι διασκεδαστικοί και γοητευτικοί τύποι που θα τραβήξουν τα βλέμματα σε ένα μπαρ. Είναι επίσης γνωστοί ως οι «τυχοδιώκτες» του ζωδιακού κύκλου. Είναι εκείνοι με τους οποίους θα καταλήξετε να έρθετε πιο κοντά ενώ έπειτα μπορεί ο δρόμος να σας βγάλει σε ένα περιπετειώδες ταξίδι στο άγνωστο.

Ταύρος
Ξέρουν ακριβώς πώς να σας περιποιηθούν, ακόμα κι αν πρόκειται μόνο για μια νύχτα. Πρόκειται για ένα ζώδιο εκδηλωτικό, φλογερό και άκρως ερωτικό επομένως ναι, ένας Ταύρος έχει πολλές πιθανότητες να κάνει one night stand .

Σκορπιός
H μυστήρια φύση του κάνει τους γύρω του να τον ερωτεύονται. Ο Σκορπιός θα σε γοητεύσει και θα σε παρασύρει στον έντονο ερωτισμό του. Είναι στο αίμα του να είναι σέξι- δεν προσπαθεί ιδιαίτερα- επομένως, θα σε τραβήξει στον ερωτικό του κόσμο για μια αξέχαστη νύχτα.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι κάνουν μερικά από τα καλύτερα one night stand . Ενώ μοιάζουν ήπιων τόνων και «σιγανά ποταμάκια» είναι εκείνοι που θα ενδώσουν στο πάθος τους για μια νύχτα, η οποία και είναι σίγουρο πως θα μείνει αξέχαστη και στους παρτενέρ τους.

SHARE