Σαμάνθα Sex and the city Ζώδια με ισχυρή άποψη
Η Σαμάνθα του Sex and the city δεν δίσταζε να πει την γνώμη της ακόμα κι αν δυσαρεστούσε τις φίλες της.
09|08|2021 11:15
SHARE
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

4 ζώδια που κάνουν τα πιο έντονα post στα social media


Aυτά τα 4 ζώδια έχουν άποψη και δεν διστάζουν να την εκφράσουν, ακόμα κι αν βρεθούν αντιμέτωποι με όλους.

Υπάρχουν σίγουρα φίλοι σου στο timeline του Facebook που τους αρέσει να πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα. Λένε τη γνώμη τους χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς να φιλτράρουν αν αυτό που γράφουν θα ενοχλήσει. Αν είναι σίγουροι πως αυτό που πιστεύουν είναι η αλήθεια, θα το υποστηρίξουν μέχρι τέλους, ακόμα κι αν γίνουν δυσάρεστοι ή γίνουν viral για τους λάθος λόγους. Συνήθως συγκεντρώνουν πολλά likes και shares, γιατί μιλούν για πράγματα που οι περισσότεροι διστάζουν να πουν, εκφράζοντας έτσι πολλούς ανθρώπους μέσα από τα posts τους. Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του φεγγαριού: συχνά παρεξηγούνται, μπλοκάρονται, βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να γίνουν θέμα συζήτησης και να πρέπει να απολογηθούν αργότερα όταν τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει. Ποια είναι αυτά τα τρία ζώδια που θα γράψουν την άποψή τους δημοσίως ακόμα κι αν όλοι διαφωνούν μαζί τους;

ΚΡΙΟΣ
Θερμόαιμος, παρορμητικός και μαχητικός. Ο Κριός αν πιστεύει ότι έχει δίκιο ή είναι σίγουρος ότι η άποψή του είναι σωστή θα την ποστάρει στα social media και μάλιστα με τον πιο απόλυτο και επιθετικό τρόπο, ο κόσμος να χαλάσει. Δεν διστάζει να σπάσει αυγά, να συγκρουστεί, να μπει σε έναν κυκεώνα διαφωνιών με ατελείωτα θρεντ και σε διαξιφισμούς που θυμίζουν αγώνα ξιφασκίας στην καλύτερη και μποξ σε ρινγκ στη χειρότερη. Θα μπλοκάρει πάνω στα νεύρα του συνομιλητές, θα τους κάνει unfriend ή unfollow, αλλά μετά, μόλις ηρεμήσει, θα στέλνει inbox ζητώντας συγχώρεση και λόγια συμφιλίωσης.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ταύρος είναι ήρεμος και όλη μέρα στο απέραντο λιβάδι των κοινωνικών δικτύων μηρυκάζει γνώμες και απόψεις. Παρακολουθεί τους άλλους και καταγράφει τις θέσεις τους, σχηματίζοντας σιγά σιγά τη δική του άποψη. Όταν έρθει η ώρα να την εκφράσει το κάνει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ότι έχει δίκιο. Ακόμα κι αν καταλάβει ότι η άποψή του από επιχειρηματολογία μπάζει νερά, θα γίνει ταύρος εν υαλοπωλείο και με πείσμα δεν θα υποχωρήσει. Τον Ταύρο δεν θα τον νοιάξει αν το timing είναι το σωστό ή αν αυτό που θα γράψει ενοχλήσει, προσβάλει, θίξει τους άλλους. Δεν θα στρογγυλέψει τη γνώμη του καθόλου προκειμένου να γίνει αρεστή. Αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται συχνά μπλεγμένο στα κοινωνικά δίκτυα σε έντονες διαφωνίες που θα γίνουν καυγάδες. Ωστόσο επειδή είναι χαρισματικό ζώδιο μετά από ώρα θα φροντίσει με χιούμορ να αλλάξει topic για να ξεχαστούν όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα τους πετύχεις κάτω από ένα ποστ να υποστηρίζουν κάτι με πάθος και κάτω από ένα άλλο ποστ να λένε το εντελώς αντίθετο. Το θέμα είναι ότι οι δίδυμοι τα πιστεύουν και τα δύο με πάθος. Ανάλογα με τον συνομιλητή τους ελίσσονται, εκφράζοντας απόψεις αντιφατικές, με αποτέλεσμα πολλές φορές να θεωρούνται διπρόσωποι στη χειρότερη περίπτωση ή απλώς διπλωμάτες στην καλύτερη. Όταν τα ίδια εκφράζουν τη γνώμη τους και είναι σίγουροι για την ορθότητά της θα το κάνουν με πάθος και ατρόμητα, αλλά μόλις σκάσουν ορδές τα σχόλια δυσαρεστημένων και οι διαφωνίες θα προσπαθήσουν να είναι ευέλικτοι, χωρίς όμως να χάσουν το point της άποψής τους. Οι δίδυμοι είναι επικοινωνιακά ζώδια, έχουν την ανάγκη να μιλήσουν, να εκφράσουν όσα πιστεύουν, αλλά αν φτάσουν ένα βήμα από την... πυρά θα σου πουν τελικά ότι «η Γη δεν γυρίζει». Ας το λύσει άλλος αυτό...

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης ακονίζει τα βέλη του, βρίσκει το στόχο του και ρίχνει με το τόξο του, πανηγυρίζοντας μόνος του, ακόμα κι αν η απόψή του έχει μηδέν απήχηση (aka τρία likes κι αυτά από τους πιο στενούς του φίλους). Αυτός μέσα του νομίζει ότι έχει ρίξει το Ιnternet με τη βαρύτητα της γνώμης του και στο μυαλό του καλπάζει επικά σαν τον Ναπολέοντα όταν έχτιζε την αυτοκρατορία του. Όταν βρεθεί σε θρεντ με ένταση θα υποστηρίξει τη γνώμη του με πάθος και μετά, όταν εκτονωθεί, θα το ρίξει στο χιούμορ και θα βρεθεί στο τέλος να ανταλλάζει με τον άνθρωπο που είχε διαφωνήσει συνταγές για σπιτική κιμαδόπιτα. Ο Τοξότης θέλει λίγη ένταση για να ανάψει τα αίματα, συχνά υιοθετεί απόψεις που δεν πολυπιστεύει μόνο και μόνο για να δυναμιτίσει μια συζήτηση και να σπάσει τον πάγο ή την πλήξη. Σίγουρα, είναι ένας απολαυστικός συζητητής με τον οποίο μπορεί να μην συμφωνήσεις αλλά τουλάχιστον δεν θα βαρεθείς.

SHARE