ζώδια Δεκαπενταύγουστος
Φωτογραφία: Unsplash/ Daniel Schludi
12|08|2022 12:33
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν θα περάσουν καλά τον Δεκαπενταύγουστο -Γκρίνια και άγχος


Ποια ζώδια δε θα περάσουν τον καλύτερο 15Αύγουστο;

Ο 15Αύγουστος για πολλούς είναι ευκαιρία για απόδραση -ειδικά φέτος που πέφτει Δευτέρα, πολλοί το συνδύασαν με διακοπές ή τριήμερο.

Οπότε, είναι λογικά όλοι να τον περιμένουν πώς και πώς -ειδικά αυτοί που τώρα πήραν την άδειά τους. Για κάποιους ωστόσο δε θα είναι και η καλύτερη μέρα, τουλάχιστον έτσι προβλέπουν τα άστρα.

Ποια ζώδια δεν θα περάσουν καλά τον Δεκαπενταύγουστο;

Για τους Ιχθύς, ο Δεκαπενταύγουστος θα είναι μια μέρα που θα θέλουν να ξεχάσουν. Συναισθήματα μελαγχολίας και άγχους θα βαρύνουν το κλίμα, ενώ οι έγνοιες και οι σκέψεις θα τους κάνουν να μην απολαύσουν την ημέρα όπως της αξίζει. Μάλιστα, η κακή ψυχολογία του θα επηρεάσει και την παρέα τους και πιθανό να δημιουργήσει και εντάσεις μεταξύ φίλων. Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας τουλάχιστον για εκείνη την ημέρα ή τουλάχιστον να μην επηρεάσετε τους υπόλοιπους.

Δεν αναμένεται καλύτερη η μέρα για τους Διδύμους, για τους οποίους η μέρα, σύμφωνα πάντα με την αστρολογία θα ξεκινήσει στραβά και φαίνεται να μη βελτιώνεται. Πολλή γκρίνια και παράπονα για τους Διδύμους που δεν θα τους αρέσει όσα κανόνισε η παρέα τους -η οποία με το ζόρι κρατιέται και δεν σας αφήνει στη μιζέρια σας (να την ευχαριστήσετε όταν σας περάσει η κακή διάθεση). Επειδή τα νεύρα σας πηγάζουν από κάτι βαθύτερο -και όχι από το beach bar που δεν έχει το αγαπημένο σας κοκτέιλ- αναζητήστε τι είναι αυτό και συζητήστε το.

Τέλος, ο Υδροχόος δεν θα καταφέρει να αποσυνδεθεί εντελώς από τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα της πόλης, με αποτέλεσμα ούτε αυτός να απολαύσει πλήρως το ευχάριστο διάλειμμα του 15Αύγουστου. Θα ήθελε να σταματήσει να αγχώνεται, αλλά φαίνεται να του είναι πολύ δύσκολο, οπότε και θα είναι στην τσίτα όλο το τριήμερο. Από τη στιγμή που δεν καταφέρνετε με τίποτα να «τσιλάρετε», προσπαθήστε τουλάχιστον να βρείτε κάτι που θα σας φτιάξει τη διάθεση -ένα πιάτο σε μια ταβέρνα που θέλετε να δοκιμάσετε, μια παραλία που θέλετε να επισκεφτείτε, ένα κοντινό νησί που ενδείκνυται για σύντομη απόδραση (βλ. Αγκίστρι).

SHARE