Ζευγάρι κάθεται αγκαλιά και βλέπει θέα με φαναράκια

Τα 3 ζώδια που δύσκολα θα ξεπεράσεις -Θα σου μείνουν αξέχαστα

Μια σχέση όταν έρχεται στο τέλος της αφήνει πάντα γλυκόπικρα συναισθήματα.

Όταν πρόκειται κανείς να χωρίσει σίγουρα κλείνει ένα κεφάλαιο, για κάποιους όμως είναι πιο δύσκολο να πάνε παρακάτω και όπως όλα δείχνουν τα ζώδια πάλι παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Το πόσο εύκολα θα ξεπεράσεις τον/την πρώην σύντροφό σου καθορίζεται και από το τί ζώδιο είναι κάτι που δεν μπορείς να αλλάξεις, επομένως πρέπει να διαχειριστείς όσο καλύτερα μπορείς τον χωρισμό σας.

3 είναι τα ζώδια που μένουν αξέχαστα και δύσκολα θα ξεπεράσεις

Σε αυτά βρίσκονται οι Τοξότες, οι Λέοντες και οι Σκορπιοί. Ο δυναμικός τους χαρακτήρας, η γοητεία τους και η σχέση μαζί τους που θυμίζει ταινία μυστήριου σε συνδυασμό με ρομαντική κομεντί είναι μερικοί από τους λόγους που δεν μπορείς να τους ξεπεράσεις.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι ένα από τα ζώδια που δεν μπορούν να ξεχαστούν εύκολα. Ένας Σκορπιός έχει τον τρόπο να σε κάνει να νιώθεις μοναδικ@ και φυσικά είναι ένα από τα πιο παθιασμένα ζώδια, κάτι που σημαίνει πως η πορεία της σχέσης θα είναι φλογερή. Θα τους ερωτευτείς με την πρώτη ματιά και άπαξ και χωρίσετε η ερωτική απογοήτευση είναι σίγουρη. Αν και η σχέση με έναν Σκορπιό πολλές φορές θυμίζει τρενάκι στο λούνα παρκ, με τα πάνω και τα κάτω της, η γλυκιά ανάμνηση της κοινής σας πορείας δεν θα σε αφήσει εύκολα να πας παρακάτω.

Τοξότης
Ο Τοξότης ως γνωστών είναι ένα ζώδιο της φωτιάς κι ας μοιάζει με αερικό. Αν ερωτευτεί και αγαπήσει θα σου δώσει -δείξει αβίαστα τα συναισθήματά του και, πώς ένας Τοξότης δείχνει την αγάπη του; Θα σε πάρει μαζί του στα ταξίδια και στις εξορμήσεις του. Θα σου αφήσει χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου κάτι που σίγουρα θα λατρέψεις ενώ ποτέ δεν θα σε πνίξει με ανασφάλειές του. Αν χωρίσεις από έναν Τοξότη δύσκολα θα ξεχάσεις τις περιπέτειες που ζήσατε μαζί ενώ επίσης είναι τόσο γοητευτικοί που σίγουρα δύσκολα θα βρεις κάποιον/α στα ίδια κυβικά, εκτός φυσικά κι αν είναι Τοξότης.

Λέων
Μεταξύ των ζωδίων που κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει είναι και το Λιοντάρι. Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου μπορεί να φαίνεται εκ πρώτης όψεως σκληρός και αμείλικτος, είναι όμως καλόκαρδος και γενναιόδωρος. Τα Λιοντάρια όταν ερωτευτούν δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν ενώ παράλληλα δεν θα ντραπούν να δείξουν την ευαίσθητη πτυχή τους. Έτσι, για τους παραπάνω λόγους είναι φυσικό και επόμενο να μην μπορείς να τον ξεπεράσεις, αφού μαζί του έχεις περάσει όμορφες και αξέχαστες στιγμές.