Τρεις γυναίκες
Τα τρία ζώδια που θεωρούν ότι έχουν σωστή άποψη για όλα/Φωτογραφία: Simon Maage/Unsplash
13|08|2022 09:48
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα 2 ζώδια που θα περάσουν τον καλύτερο Δεκαπενταύγουστο ever


Ποια ζώδια δε θα περάσουν τον καλύτερο Δεκαπενταύγουστο;

Ο 15Αύγουστος για πολλούς είναι ευκαιρία για απόδραση -ειδικά φέτος που πέφτει Δευτέρα, πολλοί το συνδύασαν με διακοπές ή τριήμερο.

Οπότε, είναι λογικά όλοι να τον περιμένουν πώς και πώς -ειδικά αυτοί που τώρα πήραν την άδειά τους.

Είπαμε ήδη για τα ζώδια που δεν θα περάσουν καλά τον Δεκαπενταύγουστο. Ωστόσο, για να δούμε ποιοι είναι που θα ζήσουν μια μαγική μέρα.

Τα δύο ζώδια που θα περάσουν τον καλύτερο Δεκαπενταύγουστο ever:

Ο Παρθένος έχει οργανώσει τα πάντα για το τριήμερο μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και αποφάσισε ότι θα πάνε όλα τέλεια. Οπότε, μάλλον το σύμπαν συνωμότησε ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα γιατί τα άστρα προβλέπουν ακριβώς μια υπέροχη μέρα. Για τους Παρθένους αυτό το break είναι η ιδανική ευκαιρία για να απολαύσουν την παρέα παλιών φίλων που η καθημερινότητα δεν τους επιτρέπει να βλέπουν συχνά, να θυμηθούν τα παλιά και να διασκεδάσουν. Έχετε τη διάθεση να ξεχάσετε τα προβλήματά σας και να απολαύσετε το τώρα. Μακάρι αυτή τη φιλοσοφία να την κρατήσετε και μετά το τριήμερο.

Ο Αιγόκερως είναι το άλλο ζώδιο που αναμένεται να περάσει τέλεια αυτό το τριήμερο. Επίσης είναι σε mood «ξεχνάω τα προβλήματά μου και carpe diem» -γεγονός που του επιτρέπει να ζήσει τη στιγμή και να απολαύσει το ολιγοήμερο break του. Θα χαλαρώσετε, θα απομακρύνετε τη σκέψη σας από το στρες και το άγχος και θα καταφέρετε να αδειάσετε το μυαλό και τη σκέψη σας. Ακόμα και αν δεν είστε από εκείνους που έφυγαν ταξίδι, η άδεια πόλη θα καταφέρει να σας χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες σας. Αν πάλι, καταφέρατε να οργανώσετε ένα ταξίδι, τα νέα μέρη θα σας γεμίσουν όμορφα συναισθήματα.

SHARE