Το πρώτο Σαββατοκύριακο του χρόνου έφτασε και προσπαθούμε ακόμη να συνέλθουμε από τη γιορτινή κρεπάλη.
Ωστόσο, δεν ξεχνάμε την αγαπημένη μας γαστρονομική συνήθεια του weekend: Το brunch.
Το late breakfast/early lunch είναι η τελετουργία των απανταχού foodies που λατρεύουμε. Σχεδόν όλα τα cafe restaurants έχουν υιοθετήσει μενού με πολλές γευστικές επιλογές.
Τι θα έλεγες όμως, αυτή τη φορά, να φέρεις το brunch στο σπίτι σου; Φτιάξε μόνη σου ένα από τα classic, αγαπημένα πιάτα: Τα αυγά Benedict.
Ψάξαμε και βρήκαμε τη συνταγή των αυγών Benedict με καπνιστό σολομό του Δημήτρη Σκαρμούτσου. Γίνονται εύκολα, γρήγορα και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτά ενός εστιατορίου.
Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τα φτιάξεις, να βάλεις την καφετιέρα και να απολαύσεις το πρώτο και πιο ωραίο brunch της χρονιάς!