Το μενού του ολοκαίνουργιου steakhouse Brutus Tavern είναι σχεδιασμένο από τον βραβευμένο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου.
Στο χώρο που βρισκόταν το Nikkei και φιλοξένησε για ένα χρόνο το PatPong είναι πλέον το Brutus Taver, το νέο μαγαζί που υμνεί την κρεατοφαγία.
Μπαίνοντας στο εστιατόριο -ή καλύτερα στο steakhouse- η ατμόσφαιρα είναι αρκετά θεατράλε, φίνα και ζεστή. Εξάλλου, αν το καλοσκεφτούμε, κάθε ημέρα ξεδιπλώνεται μια παράσταση γεύσης με πρωταγωνιστή το κρέας και τις ιδιαίτερες κοπές του. Στα plus, η ανοιχτή κουζίνα που σε κάνει να νιώθεις μέρος του χώρου, σαν να βρίσκεσαι στη σάλα ενός φιλόξενου σπιτιού και απολαμβάνεις δείπνο με την παρέα σου.
Tο μενού φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και εκτελείται εξαιρετικά από τον ταλαντούχο Στέφανο Ρίζο, ενώ τις προτάσεις του κρασιού έχει επιμεληθεί ο sommelier Μιχάλης Θεοδωράκης.