Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης του CTC, αυτή την εποχή δεν έχει πολύ χρόνο. Όπως και άλλοι chef και ιδιοκτήτες αγαπημένων εστιατορίων μαγειρεύει γεύματα για το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς του κορωνοϊού Covid 19. Η δράση τους ονομάζεται Cook4heroes και έχει όλα αυτά τα συστατικά που χρειάζεται για να πετύχει.
Στις λίγες ελεύθερες ώρες του ο chef δεν σταματά να δημιουργεί πιάτα που μιλάνε στην ψυχή. Ένα από τα τελευταία πιάτα που ο ίδιος ανέβασε στο Instagram και μοιράστηκε τη συνταγή μαζί μας, είναι η παραδοσιακή χορτόπιτα, με όλα αυτά τα υπέροχα χόρτα που μπορούμε να βρούμε σε αφθονία, φύλλο ανοιγμένο στο χέρι και οι κατάλληλες ποσότητες για να βγει ένα αριστούργημα.
Η χορτόπιτα είναι μία από τις πιο παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και μια πίτα που βρίσκεται βαθιά ριζωμένη στην καρδιά των Ελλήνων. Η συνταγή του Αλέξανδρου Τσιοτίνη, είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να φτιάξεις για το τραπέζι της Κυριακής.